Infofinanciar > Info > Suntem pe primul loc în lume la destinații spa. România a surclasat Franța și Qatar
Info

Suntem pe primul loc în lume la destinații spa. România a surclasat Franța și Qatar

spa
Sursa foto: Arhiva companiei

România ocupă primul loc în topul destinațiilor spa la nivel internațional. Clasamentul a fost realizat de platforma SpaSeekers.com, pe baza datelor Google.

România se află pe primul loc, cu o creștere de 233% a căutărilor, în topul spa la nivel mondial. Conform sursei citate, Franța, Qatar, Vietnam și China sunt următoarele cele mai căutate zece locații, potrivit Tourism Today.

Franța, situată pe locul doi, a înregistrat o creștere cu 120% a căutărilor. Qatarul și Vietnamul se situează pe locul al treilea (creștere cu 85%) pentru cei care caută o destinație mai exotică. China și Muntenegru sunt pe locul al cincilea (creștere cu 84%). Bulgaria și Polonia continuă tendința europeană de a se plasa în primele zece destinații. Ambele țări oferă vizitatorilor facilități spa la preț economic pentru vacanțe de lux.

Țările europene ocupă mai bine de jumătate din primele 20 de poziții. Malta, Austria, Letonia, Luxemburg și Olanda oferă de asemenea opțiuni pentru cei care caută o destinație.

Din Asia, alte destinații populare sunt Cambodgia, Thailanda și Nepal. Tunisia este pe locul 10, iar Marocul, o altă țară africană, se află pe locul 13, conform timpul.md.