Infofinanciar > Info > Primele imagini ale noului model Kia EV3. SUV electric compact care combină accesibilitatea unui automobil electric cu designul robust
Info

Primele imagini ale noului model Kia EV3. SUV electric compact care combină accesibilitatea unui automobil electric cu designul robust

Kia EV3, Sursa foto Arhiva companiei
Sursa foto Arhiva companiei

Kia Corporation (Kia) a dezvăluit în avanpremieră primele imagini ale viitorului său model EV3, noul SUV compact 100% electric al mărcii, detinat să aducă accesibilitatea mobilității electrice în gama Kia.

Imaginile în avanpremieră prezintă aspectele îndrăznețe, geometrice și robuste ale designului exterior al modelului EV3, subliniind în același timp stilul său dinamic. Aceste calități sunt evidențiate de aspectul angular al aripilor spate și hayonului, precum și de semnătura de lumini de tip „Star Map” ale modelului EV3, care conferă automobilului o identitate puternică, futuristă.

Ce oferă noul model EV3

Designul modelului EV3 are la bază aceleași principii folosite pentru a sculpta SUV-ul „navă-amiral” EV9. Filosofia de design „Opposites United”, apreciată la nivel mondial, este fundamentul continuității în întreaga gamă de modele a mărcii și oferă fiecărui automobil libertatea de a-și exprima caracterul unic.

Kia EV3, Sursa foto Arhiva companiei

Kia EV3, Sursa foto Arhiva companiei

Vizând să facă mobilitatea electrică accesibilă, după introducerea modelelor EV6 și EV9, câștigătoare a multor premii de design, modelul EV3 este un SUV electric compact, bogat echipat, care oferă performanțe remarcabile prin încorporarea de tehnologii inovatoare.

Pregătit să extindă oferta Kia de automobile electrice și să ofere o experiență superioară pentru clienți, de la modelele emblematice ale mărcii până la segmentul SUV compact, modelul EV3 va accelera tranziția globală către automobilele electrice, oferind o soluție mai accesibilă pentru clienții care iau în considerare trecerea la mobilitatea electrică.

Kia EV3, Sursa foto Arhiva companiei

Kia EV3, Sursa foto Arhiva companiei

Noul model EV3 va fi comercializat în cursul acestui an, după premiera mondială a acestuia, care va fi transmisă în direct pe canalul YouTube Kia Worldwide pe 23 mai, la  ora 19:00 KST (10:00 GMT / 12:00 CET).

Despre Kia Romauto

Kia Romauto este distribuitorul oficial al autovehiculelor produse de Kia Corporation în România, din anul 2004. Activitatea sa este concentrată pe vânzarea, prin intermediul reţelei naţionale de dealeri, a autoturismelor, pieselor şi accesoriilor originale ale brandului. Compania distribuie în România direct şi prin intermediul reţelei de dealeri, toată gama de autoturisme Kia.

Despre Kia Corporation 

Kia este o marcă globală de mobilitate cu viziunea de a crea soluții durabile de mobilitate pentru consumatori, comunități și societăți din întreaga lume. Fondată în 1944, compania Kia a oferit soluții de mobilitate pentru mai bine de 75 de ani. Cu 52.000 de angajați în întreaga lume, o prezență în peste 190 de piețe și unități de producție în șase țări, compania vinde astăzi aproximativ trei milioane de automobile pe an. Kia este în fruntea popularizării automobilelor electrificate și electrice cu baterie și dezvoltă o gamă tot mai mare de servicii de mobilitate, încurajând milioane de oameni din întreaga lume să exploreze cele mai bune modalități de a se deplasa. Sloganul de marcă al companiei – Movement that inspires – reflectă angajamentul mărcii de a inspira consumatorii prin produsele și serviciile sale.

Despre Kia Europe

Kia Europe este divizia de vânzări, marketing și service a Kia Corporation. Având sediul central în Frankfurt, Germania, acoperă 39 de piețe de comercializare din Europa și zona Caucaz.