Infofinanciar > Info > Poștașii protestează de la 1 aprilie! Pensiile seniorilor o să întârzie
Info

Poștașii protestează de la 1 aprilie! Pensiile seniorilor o să întârzie

Compania insistă că intensificarea disputei de muncă este fabricată, iar Compania Națională „Poșta Română” a implementat toate strategiile necesare
Sursa foto: stirilebzi.ro

Compania insistă că intensificarea disputei de muncă este fabricată.  Compania Națională „Poșta Română” a implementat toate strategiile necesare pentru a gestiona situația. În plus, se asigură pensionarii că nu vor exista întârzieri în livrarea banilor.

Conducerea Companiei Naționale „Poșta Română” a luat act de decizia Sindicatului Lucrătorilor Poștali din România de a declanșa o grevă generală începând cu data de 1 aprilie. Compania subliniază că percepe această escaladare a conflictului de muncă ca fiind una artificială. A  întreprins toate măsurile necesare pentru a gestiona situația.

Poștașii se revoltă de la 1 aprilie!

Asigurăm cei peste 2 milioane de pensionari care își primesc drepturile sociale prin intermediul Companiei Naționale „Poșta Română” că nu vor întâmpina dificultăți în primirea drepturilor lor în luna aprilie. Comunicatul oficial al companiei afirmă că toate resursele financiare disponibile au fost puse la dispoziția angajaților pentru a evita acest conflict colectiv de muncă.

,,Compania a solicitat medierea, însă reprezentanţii SLPR au refuzat acest lucru. În contextul în care negocierile intense purtate încă de la finalul anului trecut între Compania Naţională „Poşta Română” şi SLPR nu au ajuns la un rezultat. SLPR a decis declanşarea grevei generale a unei părţi a angajaţilor, Poşta Română face următoarele precizări.

Compania Naţională „Poşta Română” va asigura întocmai distribuirea, conform tuturor prevederilor contractuale şi legale a trimiterilor şi drepturilor sociale pentru toţi clienţii. O întârziere a acestora este exclusă. Asigurăm toţi clienţii, partenerii şi instituţiile bancare de stabilitatea şi funcţionalitatea serviciilor, precum şi de soliditatea politicilor de management aflate în curs” anunţă Poşta Română.

Compania insistă că intensificarea disputei de muncă este fabricată și că Compania Națională „Poșta Română” a făcut toate demersurile necesare pentru a gestiona situația și a o depăși.

Peste 2 milioane de pensionari care primesc drepturile sociale

Asigurăm pe cei peste 2 milioane de pensionari care primesc drepturile sociale prin intermediul Companiei Naţionale „Poşta Română” că nu va exista nicio persoană care să nu îşi primească drepturile în termen, în luna aprilie! Toate drepturile sociale vor fi livrate la timp, până pe 15 APRILIE, aşa cum ne-am asumat angajamentul!”, arată Poşta Română.

Compania Naţională „Poşta Română” precizează că majoritatea covârşitoare, peste 80% dintre salariaţi, îşi va îndeplini atribuţiile de serviciu cu profesionalism, ca şi până acum! La conflictul colectiv de muncă au aderat, în scris, aproximativ 20% din angajaţii Companiei.

,,Vreau să îi asigur, în primul rând, pe toţi cei peste 2 milioane de pensionari care primesc drepturile sociale prin intermediul Companiei Naţionale „Poşta Română” că nu va exista nicio persoană care să nu îşi primească drepturile în termen, în luna aprilie! Toate pensiile vor fi distribuite la timp. Până la 15 aprilie, aşa cum ne-am angajat până acum! Informaţiile cu privire la afectarea populaţiei sunt false şi sunt transmise cu rea-credinţă!”, a declarat Valentin Ştefan, directorul general al Poştei Române.

,,Compania Naţională „Poşta Română” a luat toate măsurile necesare, la nivelul conducerii. Va depune în continuare toate eforturile pentru a depăşi acest conflict colectiv de muncă. Acum ţine doar de reprezentanţii SLPR să ia cele mai bune decizii pentru angajaţii pe care îi reprezintă”, mai transmite compania în comunicat, conform romaniatv.net.