Infofinanciar > Info > Poşta Română scoate spre închiriere spaţiile pe care nu le mai foloseşte
Info

Poşta Română scoate spre închiriere spaţiile pe care nu le mai foloseşte

Majorare de 250 de lei pentru angajații Poștei Române sursă foto: realitatea.net)
Foto: facebook.com

Poşta Română scoate spre închiriere spaţiile pe care nu le mai foloseşte, pe propriul portal: imobiliare.posta-romana.ro.

Instituţia are un total de o mie de spaţii nefolosite: 500 sunt deja închiriate, iar restul sunt încărcate acum pe platformă.

Poşta Română  a câştigat anul trecut, peste un milion de lei lunar din închirierea acestor spaţii. Directorul companiei, Valentin Ştefan, a declarat că, în funcţie de cerere, preţurile variază între 8 şi 40 euro pe metrul pătrat.

Valentin Ştefan: ”Sunt spații pe care nu le-am utilizat în nicio formă de ani de zile. De 10 ani, poate chiar de 20 de ani de zile. Pur și simplu erau folosite pentru depozitare. Așa că scoatem toate aceste proprietăți care au diferite utilizări, să le închiriem. Avem parte din subunitățile poștale, care au sute de metri pătrați, și noi avem poate nevoie de zeci de metri pătrați. Avem o locație într-un județ unde avem doi salariați, într-un spațiu de aproape 200m² – n-avem nevoie de atâta spațiu.

Înpărţim locația în două – 50m pentru poștă, 150m închiriem. Avem un număr de subunități pe care le-am închis, în Baia de Aramă, de exemplu”