Infofinanciar > Info > Port la Dunăre din Capitală! Sebastian Burduja: „Nimeni nu a fost în stare în 34 de ani să facă asta”
Info

Port la Dunăre din Capitală! Sebastian Burduja: „Nimeni nu a fost în stare în 34 de ani să facă asta”

Sebastian Burduja, ministrul Energiei (Sursă foto: e-device.ro)
sursa foto arhiva companiei

Candidatul PNL pentru funcția de primar al municipiului București și-a prezentat luni „Planul pentru București”, care cuprinde mai multe propuneri precum și implementarea proiectului „Bucureștiul port la Dunăre”, informează Agerpres.

Candidatul liberal a menționat că în ultimii ani Bucureștiului i-a lipsit o viziune clară, iar ideile sale pentru oraș au fost deja transpuse într-o carte. „Am scris această carte, ‘Planul pentru București’, pentru a oferi o perspectivă, și, așa cum știți, a fost publicată înainte de a fi anunțat candidatul PNL.

Nu am intrat în această luptă pentru o funcție, ci pentru idei care merită să fie puse în practică”, a declarat Burduja. Acesta a subliniat că are studii care îl pregătesc pentru a conduce o administrație modernă. „Am o pregătire în dezvoltare urbană, am lucrat la Banca Mondială și am studiat la Stanford și la Harvard”, a explicat Sebastian Burduja.

Candidatul PNL a început prezentarea planului său pentru București cu un subiect de actualitate – combaterea consumului de droguri. A evidențiat că un primar poate contribui la aceasta prin parteneriate cu Ministerul de Interne și prin asigurarea prezenței polițiștilor locali în apropierea școlilor. Un alt aspect prezentat de candidat este „Bucureștiul conectat”, care vizează fluidizarea traficului în oraș, potrivit Digi24.