Infofinanciar > Info > Peste 560 de blocuri din Bucureşti au rămas fără apă caldă! Care sunt cele mai afectate sectoare
Info

Peste 560 de blocuri din Bucureşti au rămas fără apă caldă! Care sunt cele mai afectate sectoare

apa_calda_mare (sursă foto: bzi.ro)
sursa foto arhiva companiei

565 din cinci sectoare ale Bucureştiului care au rămas fără apă caldă. Cele mai afectate sunt sectoarele 2 şi 1.

„Termenul afișat (30 aprilie/1 mai) pentru punerea în funcțiune a punctului termic este estimat.

Echipele Companiei Municipale Termoenergetica București S.A. lucrează în regim continuu pentru finalizarea în cel mai scurt timp a tuturor lucrărilor.

Vă comunicăm că sistemul de monitorizare a parametrilor tehnici – SCADA deține date (informații transmise în timp real dispeceratelor de sector) pentru un număr de 836 din totalul celor 1027 puncte termice aflate în exploatarea Companiei Municipale Termoenergetica București (CMTEB) S.A.

Pentru punctele termice nemonitorizate SCADA (191) personalul CMTEB se deplasează periodic în teren în vederea efectuării verificărilor.

În cazul în care vă confruntați cu probleme privind furnizarea agentului termic pentru apă caldă și/sau căldură, iar adresa dumneavoastră nu se regăsește în listele publicate pe site, vă rugăm să vă adresați dispeceratelor de sector sau operatorilor call-center la numerele: TELVERDE – 0800 820 002 (apel gratuit) și 031 9442, aflate la dispoziția dumneavoastră 24 de ore din 24, pentru înregistrarea sesizării și verificarea ulterioară a situației”, este mesajul transmis, marţi, de Termoenergetica, potrivit Antena3.