Infofinanciar > Info > Pentru cei ce vor haina militară: încă două săptămâni de înscriere la cursurile Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi Drăgaşani
Info

Pentru cei ce vor haina militară: încă două săptămâni de înscriere la cursurile Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi Drăgaşani

Jandarmerie, sursa foto: stirileprotv.ro
Foto: facebook.com

Tinerii cu vârsta de până la 27 de ani care îşi doresc să urmeze cursurile Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi Drăgaşani mai au la dispoziţie aproximativ două săptămâni pentru a se înscrie pentru cele 350 de locuri scoase la concurs.

Informaţii pot fi solicitate la sediul instituţiei chiar şi în această minivacanţă.

Cei interesați pot depune cererile de înscriere până pe 14 mai, exclusiv electronic. Toate documentele tipizate sunt postate pe site-ul instituției. Mai apoi, dosarele se vor depune pune pe 21 mai, dar, de data aceasta, la sediul Jandarmeriei Vâlcea.

Teodora Cincă, din partea Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea: ”Să aibă vârsta de minimum 18 ani împliniți sau să îi împlinească în cursul anului în care participă la concursul de admitere. Să fie absolvenți de liceu cu diplomă de Bacalaureat. Să nu aibă antecedente penale, cu excepția situației când a intervenit reabilitarea. Să aibă vârsta de până la 27 de ani împliniți în anul participării la concursul de admitere. Un lucru foarte important, să nu aibă tatuaje ori alte elemente ornamentale, neacoperite de vestimentație, în ținuta de vară. O altă condiție esențială ar fi să fi obținut la purtare, în perioada studiilor liceale, media de cel puțin 9.