Infofinanciar > Info > Pensionarii pot beneficia de 40.000 de lei! S-a dat startul unui proiect de ajutor pentru seniori
Info

Pensionarii pot beneficia de 40.000 de lei! S-a dat startul unui proiect de ajutor pentru seniori

ajutor pensionarii (Sursă foto: Kanal D)
sursă foto: arhiva companiei

Reprezentanții Băncii Transilvania au un mesaj important pentru pensionarii din România. Se anunță acordarea de bani către seniori, iar sumele sunt unele considerabile. Acest sprijin financiar este, conform anunțului, destul de ușor de obținut. Trebuie să fie îndeplinite anumite condiții simple.

Este voba despre noul proiect al celor de la Banca Transilvania intitulat „Creditul Senior”. Prin intermediul acestui proiect, pensionarii din țara noastră pot obține un sprijin financiar foarte ușor și într-un timp destul de scurt. Potrivit informațiilor deja disponibile pe site-ul băncii, cu ajutorul Creditului Senior, pensionarii pot primi un sprijin financiar în funcție de necesități.

Pensionarii pot beneficia de 40.000 de lei

Ratele pentru acest credit sunt unele fixe pe întrega durată de timp a plății creditului. Iar un avantaj important este acela că se adaugă, gratuit, și o asigurare de viață la acest pachet. În plus, conform reprezentanților Băncii Transilvania, dobânda pentru acest credit este una avantajoasă. Instituția bancară din România le oferă în acest sens pensionarilor posibilitatea de a împrumuta până la 40.000 de lei. Iar în privința perioadei de rambursare, aceasta pornește de la 6 și poate ajunge chiar și la 59 de luni, de la caz la caz.

„Simplu și rapid! Prin Creditul Senior, noi îți punem la dispoziție finanțarea necesară, prin care te bucuri de următoarele beneficii:

  • Rate fixe pe toata perioada creditului
  • Asigurare de viață gratuită
  • Dobândă avantajoasa
  • Până la 40 000 lei suma împrumutată
  • Perioada intre 6-59 luni”,

Acestea sunt informațiile transmise de către reprezentanții Băncii Transilvania, disponibile oricui pe site-ul oficial al instituției.

Care sunt condițiile

Însă, pe lângă aceste beneficii, echipa de la bancă transmite și care sunt condițiile ce trebuie a fi îndeplinite pentru obținerea acestui credit. Spre exemplu, seniorii trebuie să dețină venituri lunare permanente de minim 1.000 de lei. Aceasta ar fi una dintre condiții, conform regulamentului „Creditul Senior”.

O altă condiție pentru acordarea acestui ajutor ar fi ca vârsta maximă la finalul perioadei de creditare trebuie să fie de 75 de ani. De asemenea, există o anumită condiție și în ceea ce reprezintă dobânda. Căci aceasta este fixă, de un procent de 19,90%. La care se adaugă și un comision comision lunar de administrare al creditului în valoare de 5 lei.

În plus, există și un comision de analiză a dosarului de credit care ajunge la suma de 150 lei. Bineînțeles, pensionarii vor avea nevoie să prezinte niște documente în momentul în care vor să acceseze Creditul Senior. În primul rând, e necesar actul de identitate. De asemenea, cei interesați mai au nevoie de ultimul cupon de pensie. Banca Transilvania precizează că în anumite cazuri poate fi nevoie chiar și de decizia de pensionare, scrie Fanatik.