Infofinanciar > Info > Pe 30 noiembrie se deschide târgul de Crăciun la Braşov
Info

Pe 30 noiembrie se deschide târgul de Crăciun la Braşov

Târgul de Crăciun din Frankfurt, Germania, Sursa foto: dreamstime.com
Foto: facebook.com

În unele mari orașe din țară s-au deschis deja târgurile de Crăciun, deși mai este peste o lună până la sărbătoare.

La Craiova, unde în ultimii ani evenimentul a fost printre cele mai frumoase din Europa, organizatorii au amenajat în Piața Mihai Viteazu un brad uriaș și au montat un patinoar și un carusel de 40 de metri înălțime, adus din Olanda.

Se deschide târgul de Crăciun la Braşov

De asemenea, la Sibiu, târgul organizat în mod tradițional în Piața Mare, din centrul istoric al orașului, s-a extins în premieră în acest an și în curtea Palatului Brukenthal. La București, târgul de Crăciun își va deschide porțile pe 30 noiembrie. La fel se va întâmpla și la Brașov.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei, Sorin Toarcea: ”Am ales 50 de producători, meșteșugari și comercianți care îi vor aștepta pe brașoveni și turiști nu doar cu produse, ci și cu experiențe.

Vizitatorii vor avea ocazia să guste plăcinte calde, kürtősi, langoși, jumări, cârnați și caltaboș, dar și castane coapte, să bea un ceai cald sau un vin fiert și, în același timp, își pot cumpăra decorațiuni, ornamente de Crăciun, își pot achiziționa căciuli și șosete din lână, dar și decorațiuni și haine din lână împâslită”.