Infofinanciar > Info > Parteneriat România-Qatar. Marcel Ciolacu: „Sprijinim eforturile de pace și securitate în Orientul Mijlociu”
Info

Parteneriat România-Qatar. Marcel Ciolacu: „Sprijinim eforturile de pace și securitate în Orientul Mijlociu”

Parteneriat România-Qatar. Marcel Ciolacu: „Sprijinim eforturile de pace și securitate în Orientul Mijlociu”
sursa foto arhiva

Premierul Marcel Ciolacu a luat parte la o întâlnire cu înalți oficiali de la Doha, în cadrul vizitei sale oficiale în Qatar.

Potrivit acestuia, parteneriatul România-Qatar este extrem de important. Împreună cu alți aliați, cele două state vor sprijini eforturile de pace și securitate din Orientul Mijlociu. În plus, în cadrul declarațiilor, Marcel Ciolacu a amintit dezvoltarea parteneriatului cu Qatar. Prin dezvoltarea intereselor comune pentru investiții în diverse sectoare.

„România este alături de Qatar. Pentru ca împreună cu partenerii cheie să sprijinim eforturile de pace și securitate în Orientul Mijlociu. Consolidarea dialogului politic și dezvoltarea intereselor comune pentru investiții în infrastructura de transport, noi tehnologii, digitalizare, energie și agricultură sunt argumente solide pentru dezvoltarea constantă a parteneriatului între România și Statul Qatar” a subliniat premierul Marcel Ciolacu, conform Daily Business .