Infofinanciar > Info > Pană de apă caldă și căldură în Capitală! Magistrala III Sud a suferit o avarie
Info

Pană de apă caldă și căldură în Capitală! Magistrala III Sud a suferit o avarie

termoenergetica
sursa foto arhiva companiei

Zone din Sectoarele 2 și 3 ale Capitalei au rămas, marți seara, fără apă caldă și căldură până joi, din cauza unei avarii la Magistrala III Sud, informează Termoenergetica.

Compania Municipală Termoenergetica București (CMTEB) SA anunţă, marți, că din cauza unei avarii produse în cursul acestei după-amiezi pe Magistrala III Sud, furnizarea agentului termic pentru apă caldă și încălzire va fi sistată în zonele: Mihai Bravu, Mașina de Pâine, Doamna Ghica, Șoseaua Fundeni și Petricani, din Sectorul 2 al Capitalei.

De asemenea, avaria afectează și vor funcționa sub parametrii normali zone din Sectorul 3 (Vitan, 1 Decembrie, Nicolae Grigorescu, Camil Ressu, Rebreanu și Lucrețiu Pătrășcanu), scrie Antena3.

„Se vor efectua manevrele de trecere a alimentării punctelor termice din Șoseaua Ștefan Cel Mare, între Calea Floreasca și Piața Obor, pe CTE Grozăvești. Avaria s-a produs pe conducta Magistralei III Sud, la intersecția străzii Drumețului cu Calea Vitan.

Au fost începute în regim de urgență lucrările de golire a conductei, de aerisire și ulterior vor fi realizate sudurile pentru reparația avariei”, informează Termoenergetica.