Infofinanciar > Info > Pădure de la zero la Curtea de Argeș! 400 de voluntari vor planta 15.000 de puieți
Info

Pădure de la zero la Curtea de Argeș! 400 de voluntari vor planta 15.000 de puieți

Pădure de la zero la Curtea de Argeș!  400 de voluntari vor planta 15.000 de puieți
Sursa arhiva companiei

La Curtea de Argeș, pe o suprafață de trei hectare, 400 de voluntari vor fi planta aproximativ 15.000 de puieți. Inițiatoarea acțiunii este terapeutul și psihologul Andreea Tamaș.

Andreea Tamaș împreună cu sute de voluntari vor începe plantarea unei păduri de la zero. Evenimentul se va petrece pe data de 6 aprilie, sâmbătă la ora 8:30. Desfășurarea acțiunii de plantare va fi  în Zăvoi-Deversor.

Acțiunea de plantare va fi posibilă datorită Asociație „Ajut deci exist” împreună cu „Plantăm Speranță”, în parteneriat cu Ocolul Silvic Curtea de Argeș și Obștea Moșnenilor. La eveniment vor participa și instituții, ONG-uri, elevi și studenți.

„A venit primăvara, un moment nemaipomenit să ieșim prin parcuri și păduri, plimbându-ne și bucurându-ne de copaci. Fie că-i îmbrățișăm, îi fotografiem, le mirosim sau le culegem florile. Să îi curățăm de ramurile uscate sau să îi plantăm, este și de datoria noastră. Copacii ne iubesc, ne oferă din darurile lor și adăpostesc în interiorul lor viață. Anul trecut am plantat o mai mică parcelă, și a fost uimitor cum un gest atât de mic poate să devină unul foarte mare pentru întreaga comunitate, și până la urmă, viață. Acum suntem și mai încrezători fiindcă alături de noi sunt cei de la echipa Plantăm Speranță în România, care au ales și orășelul nostru pentru a da viață unei păduri de la zero”, a declarat Andreea Tamaș, conform Adevărul.