Infofinanciar > Info > Nicușor nu poate face tot ce-i trece prin cap. Gabriela Szabo, reacționează după ce primarul general a trimis-o la Dalles
Info

Nicușor nu poate face tot ce-i trece prin cap. Gabriela Szabo, reacționează după ce primarul general a trimis-o la Dalles

Gabi Szabo
Foto: ro.wikipedia.org

Gabriela Szabo a afirmat într-o postare pe Instagram că decizia lui Nicușor Dan de a o demite de la conducerea clubului CSM București ”nu are o bază documentară”.

Nicușor nu poate face chiar ce vrea mușchii lui

„Am observat în spațiul public, respectiv pe rețeaua de socializare FB, anunțul domnului Primar Nicușor Dan în ce privește schimbarea conducerii CSM, inclusiv prin ‘detasarea’ mea. Fără a exista o bază documentară, decizia apare ca motivată de aspecte aflate personal de domnul Primar ‘din interior’ (al clubului). Aceiași angajați pe ale căror spuse este întemeiată decizia anunțată au pierdut în instanță dosare inițiate ca urmare a defăimării mele sau a activității mele”, a postat Szabo.

”Nu sunt o persoană conflictuală, de aceea voi urmări desfășurarea acestei proceduri, bineînțeles așteptându-mă să fie una transparentă, în egală măsură analizând legalitatea acesteia. Fac această precizare întrucât, în calitate de Membru al Consiliului de Administrație al CSM, nu am participat la întâlnirile domnului Primar cu membrii Consiliului” –  a mai precizat Gabriela Szabo, pe Instagram.

Din activitatea unui primar general

Pe 3 iunie, Nicușor Dan a anunțat pe Facebook că a demis-o pe Gabriela Szabo de la conducerea clubului CSM București

Argumentul ar fi că actuala conducere a clubului a ratat obiective competiţionale, a determinat plecarea unor oameni valoroşi şi a avut un management „defectuos”.

„Am luat decizia de a schimba conducerea Clubului Sportiv Municipal Bucureşti. Directorul general al CSM, Gabriela Szabo, va fi detaşată la conducerea Centrului Dalles, iar în locul ei va fi numit interimar unul dintre directorii adjuncţi. Înainte de a lua această decizie, am discutat cu membrii Consiliului de Administraţie al CSM Bucureşti, iar concluzia a fost clară – schimbarea e necesară”, a scris primarul general.

”Actuala conducere a ratat obiective competiţionale, a determinat plecarea unor oameni valoroşi şi a avut un management defectuos (decizii pripite şi fără consultare, dar şi tergiversarea luării altor decizii, incapacitatea de a armoniza relaţiile interne, abordări conflictuale în interacţiunile cu şefii secţiilor sportive)”, a mai scris primarul general, pe Facebook.

Delațiunea, veșnic

În plus, Nicuşor Dan a informat că va trimite Corpul de Control pentru a verifica activitatea CSM Bucureşti, „în urma semnalelor primite” din interior. Altfel spus, Dan a pus urechea la oarece turnătorii, înțelegem noi.

„Precizez că am toată preţuirea pentru performanţele sportive ale Gabrielei Szabo, dar decizia pe care am luat-o priveşte activitatea ei în fruntea CSM Bucureşti”, a completat el.