Infofinanciar > Info > Nicolae Ciucă, despre demnitatea și onoarea din cariera sa. „Onoarea mea a fost, este şi va rămâne pentru România”
Info

Nicolae Ciucă, despre demnitatea și onoarea din cariera sa. „Onoarea mea a fost, este şi va rămâne pentru România”

Nicolae-Ciuca, Sursa foto: news agency
Sursa foto: Arhiva companiei

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, a vorbit despre cariera sa, dar și despre onoarea pe care o poartă pentru statul român.

Onoarea mea a fost, este şi va rămâne pentru România şi pentru români. Am în spate o carieră şi în cariera mea am demonstrat şi onoare, şi demnitate. Nu mi s-a reproşat niciodată până acum. În viata politică lucrurile stau altfel, dar totuşi diferenta cred că trebuie să fie făcută de faptul că pe cei care au ridicat un astfel de subiect mai întâi de toate să se uite la propria prestatie şi dacă o fac vor ajunge singuri la o concluzie. Onoarea nu este o sintagmă cu care să te joci la orice fel de întâlnire, orice fel de supărare pe care o ai.

Este o chestiune pe care o ai sau nu o ai. In felul acesta, încă o dată, eu nu am vorbit de rău pe niciunul dintre dumnealor. Și nici nu vreau să o fac. Sunt lucruri mult mai importante pe care merită să le dezvoltăm si să le discutăm. Ceea ce are sau nu are fiecare dintre noi rămâne de våzut”, a răspuns Nicolae Ciucă, atunci când a fost întrebat dacă liderii PSD sunt oameni de onoare, potrivit Mediafax.ro