Infofinanciar > Info > Nicolae Ciucă a dezvăluit adevăratul motiv pentru care PNL a făcut alianță cu PSD. „Am făcut un sacrificiu”
Info

Nicolae Ciucă a dezvăluit adevăratul motiv pentru care PNL a făcut alianță cu PSD. „Am făcut un sacrificiu”

nicolae ciucă pnl (sursă foto: puterea.ro)
sursa foto arhiva companiei

Nicolae Ciucă, președintele PNL, a vorbit despre adevăratele motive pentru care partidul liberal a aderat la Coaliția de Guvernare. Ciucă a declarat că partidul său a aderat  pentru a asigura României stabilitate politică într-un moment caracterizat de multiple crize.

„Este adevărat, PNL  şi-a asumat guvernarea într-o coaliţie de trei, ulterior de doi, pentru că ţara avea nevoie de stabilitate politică. Țara avea nevoie să asigure trecerea prin toate aceste crize succesive şi suprapuse. Țara avea nevoie să meargă mai departe. Pentru toate astea, uneori, (…) este nevoie să facem şi un minim sacrificiu de orgoliu. L-am făcut, îl facem şi îl vom face în continuare. Dar pentru asta nu cerem ca cineva să vină să o aprecieze deschis. Trebuie doar să ne respecte. Minimul respect pentru ceea ce noi putem să oferim şi am oferit şi vom oferi în continuare”, a declarat Nicolae Ciucă.

El a îndemnat participanții Comitetului de Coordonare Local Extraordinar al PNL Câmpulung să abordeze, în dialogul cu cetățenii, atât realizările partidului, cât și nerealizările.

„Nu trebuie să ne fie teamă să vorbim despre ceea ce am făcut. Nu trebuie să ne fie teamă să recunoaştem ceea ce nu am făcut, este omeneşte. (…) Fiecare dintre noi trebuie să mergem pe stradă şi, indiferent de orientarea politică a celor cu care intrăm în dialog, trebuie să recunoaştem şi ce n-am făcut”, a precizat liderul liberal, potrivit Agerpres.