Infofinanciar > Info > Moș Crăciun a fost furat la Timișoara! Cetățenii, încurajați să-l caute
Info

Moș Crăciun a fost furat la Timișoara! Cetățenii, încurajați să-l caute

mos craciun freepik.com
sursă foto: freepik.com

Celebrul Moș Crăiun a fost dat dispărut în Timișoara! Este vorba despre o figurină înaltă de doi metri ce în întruchipează pe celebrul personaj, care a fost furat recent din fața unui magazin din centrul orașului. Reprezentanții respectivului magazin au anunțat prin intermediul rețelelor sociale despre furt și încurajează toți cetățenii să-l caute pe Moșul.

Respectiva figurina de pe strada Emanoil Ungureanu din zona Piața Unirii. era una dintre atracțiile zonei, foarte mulți trecători care treceu oprindu-se să se fotografieze alături de Moș Crăciunul din Timișoara. Furtul acestuia a avut loc, potrivit reprezentanților magazinului, în timpul zilei de marți, pe seară.

Unde-i moșul, nu e e moșul

Reprezentanții magazinului cu pricina fac apel astfel la cetățeni să-i ajute să-l găsească cât mai repede, distribuind postarea acestora de pe pagina de Facebook. În plus, a fost depusă și o plângere la poliție privind acest caz de furt, prin care se speră ca Moș Crăciun să fie recuperat.

„Lăsând la o parte valoarea acestuia, suntem dezamăgiți că în săptămâna de Ajun și în centrul Timișoarei o persoană, momentan neidentificată, a recurs la acest gest. Ne bucuram nespus când vedeam fericirea din ochii copiilor care se pozau cu Moșul în fața magazinului. Sperăm să găsim persoana care l-a luat și ne-ar ajuta un share din partea dvs. Moșul este foarte mare, are peste doi metri înălțime și e foarte voluminos. Avem încredere că și organele abilitate ne vor ajuta în acest demers. Orice detalii aveți, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați”, au scris reprezentanții magazinului pe Facebook, după toate cele întâmplate.

Polițiștii, în căutarea lui Moș Crăciun

După cum s-a precizat anterior, s-a depus deja o plângere la Poliție de pe urma celor întâmplate, iar Poliția Timișoara are acum misiune să-l caute și să-l găsească pe Moș Crăciun. La scurt timp după, la solicitarea jurnaliștitor, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Timiș au venit cu declarații despre situația la zi a acestui caz.

„În data de 20 decembrie, în jurul orei 16:20, polițiștii Secției 1 Urbane Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că din fața unui magazin, situat pe strada Emanouil Ungureanu din municipiu ar fi fost sustrasă o decorațiune de Crăciun (Moș Crăciun). A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, cercetările fiind continuate în vederea identificării autorilor și luării măsurilor legale care se impun”, au au declarat pentru public reprezentanții IPJ Timiș, citați de b1tv.ro.

INFOFINANCIAR

Ultimele ştiri economice şi financiare pe plan intern şi internaţional. Infofinanciar vă oferă zilnic ştiri, reportaje, analize, opinii şi interviuri exclusive.