Infofinanciar > Info > E minivacanță! Ce oferte sunt pe litoral de Rusalii
Info

E minivacanță! Ce oferte sunt pe litoral de Rusalii

Minivacanță Calendar, Sursă foto: GdS
sursă foto: arhiva companiei

Luni, 24 iunie, românii sărbătoresc ziua de Rusalii. Iar această ocazia vine cu o zi liberă din partea statului, iar cum este vorba chiar de începutul săptămânii, are loc o minivacanță de trei zile, un weekend prelungit. Iar nu puțini aleg să profite de acest context pentru a pleca din orașul în care locuiesc, fie la mare, fie la munte.

Hotelierii și proprietarii de pensiuni sunt deja în pregătiri pentru acest sfârșit de săptămână. Ca în fiecare ocazie în care se ivește o minivacanță, valul de turiști este unul mai mare. Asta mai ales că meteorologii au menționat că zilele acestea sunt unele foarte călduroase. Mulți se retrag să se răcorească la munte sau la mare.

Echipa de la Cancan a făcut un calcul și a întocmit o listă de prețuri în ceea ce privește costurile de pe litoral în această minivacanță. De exemplu, în ceea ce reprezintă gastronomia, opțiunile disponibile sunt pentru toate buzunarele. Peștele la grătar sau saramură costă 19 lei, hamsia este 50 de lei, iar preparatele din carne de vită pot ajunge până la 160 de lei, notează cancan.ro.