Infofinanciar > Info > Miercuri, n-o să puteți rezerva bilete la CFR
Info

Miercuri, n-o să puteți rezerva bilete la CFR

Tren CFR Marfă, Sursă foto: PSnews
Foto: facebook.com

N-o să puteți rezerva între 0:00 şi 12:00, mai precis. CFR spune că aceasta este din cauza realizarea unor lucrări complexe de mentenanţă.

„CFR Călători informează că, în data de 4 octombrie 2023, în intervalul orar 0:00 şi 12:00, pentru realizarea unor lucrări complexe de mentenanţă la echipamentele centrale ale Sistemului Naţional de Rezervare, achiziţionarea biletelor cu rezervare de loc va fi întreruptă”, precizează CFR Călători.

N-o să puteți rezerva bilete

Dacă, totuși, aveți nevoie de  legitimaţii de călătorie, le puteți obține  la casele de bilete fără rezervarea locului. Dar numai pentru ziua curentă, fără anticipaţie, prin sistemul online. De asemenea, mai sunt la dispoziție şi la automatele amplasate în staţii numai la trenurile fără regim de rezervare.

De asemenea, se va suspenda emiterea cardurilor „Tren Plus” în acest interval orar.

„Reamintim pasagerilor CFR Călători că pot cumpăra bilete cu anticipaţie şi au la dispoziţie următoarele canale de vânzare: aplicaţia mobilă „CFR Călători mersul trenurilor şi bilete online” (disponibilă în Google Play, App Store şi Huawei AppGallery); automatele de vânzare bilete din gări; online de pe cfrcalatori.ro; casele de bilete din gări, agenţii de voiaj CFR Călători şi distribuitori autorizaţi (agenţii de turism)”, se mai arată în comunicatul companiei.