Infofinanciar > Info > Locuri de muncă pentru români. O fabrică din Germania vine cu noi oportunități
Info

Locuri de muncă pentru români. O fabrică din Germania vine cu noi oportunități

capital.ro serviciu 1.000 euro pe lună
sursa foto capital.ro

Românii au foarte multe oportunități. Piața muncii este plină de oferte foarte bune. Care oferă beneficii pentru angajați. De la salarii bune, la flexibilitatea salariului și până la mai multe zi de vacanță. Astfel, există multe locuri de muncă din care să alegi. Pentru ca angajații să își poată găsi cele mai bune oferte pentru ei. Care să se plieze pe caracteristicele, experiența și cunoștințele personale.

Astfel, se pare că ofertele nu se opresc să apară. Un exemplu în acest sens este o fabrică din Germania. Care oferă multe locuri de muncă. Compania face angajări pe bandă rulantă, iar sute de români pot beneficia.

Locuri de muncă pentru români

O fabrică din Germania vine cu noi oportunități pentru români. În prezent, aceasta are sediul în România și vine cu noi oferte de angajare destinate românilor. Compania este specializată în producția de cablaje auto. Iar aceasta și-a extins operațiunile și în țara noastră. Mai exact, este vorba de localitatea Bascov din județul Argeș. Producătorul este gata să demareze angajări masive și va duce pe piață noi locuri de muncă.

Compania a anunțat că are în prezent disponibile 165 de locuri de muncă, care sunt destinate românilor. Aceștia sunt în căutare de personal necalificat. Pentru a face parte din sistemul de producție. Mai exact, la asamblarea și montarea pieselor.

Personal necalificat

O mare parte din forța de muncă locală ar urma să fie angajată de o firmă germană din România. Care este specializată în producția de cablaje pentru automobile. Fabrica este situată în județul Argeș, în comuna Bascov.

165 de posturi sunt acum deschise. Iar compania este gata să angajeze. Este vorba de Leoni Wiring Systems Pitești. Această firmă face parte din grupul german Leoni care produce cabluri pentru industria auto. Cele mai multe dintre locurile de muncă disponibile sunt pentru muncitori necalificați, care trebuie să asambleze și să monteze piese. În fabrica de cablaje de la Bascov sunt deschise 150 de astfel de locuri de muncă. Anunțul a fost făcut pe site-ul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Argeș (AJOFM).

Cifră de afaceri de 555 milioane de lei

Leoni Wiring Systems Pitești a avut o cifră de afaceri de 555,1 milioane de lei. De asemenea, compania a avut și un profit net de aproape 18,1 milioane de lei în 2022, potrivit datelor disponibile pe site-ul Ministerului de Finanțe. În acel an, compania avea în medie 2.536 de angajați. În anul 2000, Leoni a debutat pe piața din România, când a deschis prima unitate WSD (Wiring Systems Division) la Arad.

Companiile străine care ajung în România reprezintă o gură de aer proaspăt la nivelul pieței muncii. Acestea oferă oportunități de angajare și contribuie la evoluția economică a mediului privat de afaceri, conform Daily Business .