Infofinanciar > Info > Locul de muncă plătit mai bine în România decât în UE. Cetățenii pot câștiga și 100 de euro pe zi
Info

Locul de muncă plătit mai bine în România decât în UE. Cetățenii pot câștiga și 100 de euro pe zi

Fructul mai scumpe decât aurul! Cât costă un kg de cireșe
Sursă foto: arhivă

Nivelul de trai din România costă tot mai mult de la o zi la alta. Fie că este vorba de costul facturilor sau de prețul alimentelor din magazine, cetățenii sunt nevoiți să scoată tot mai mulți bani în asigurarea strictului necesar.

Astfel, toți suntem în căutarea unei slujbe cât mai bine plătite. România dispune de un astfel de loc unde se pot câștiga chiar și 1.000 de lei pe zi.

Livada de cireșe din Vaslui

Până acum, cetățenii români care voiau un salariu bine plătit, care să le asigure tot ceea ce au nevoie din punct de vedere financiar, erau nevoiți să privească dincolo de hotarele țării. Cu toate acestea, lucrurile au început să se schimbe. Astfel, în România se pot găsi locuri de muncă unde câștigurile sunt chiar mai mari decât în Spania. Această veste este extrem de bună, având în vedere costurile cât mai ridicate din țară.

Locul de muncă se află în județul Vaslui. În acest loc poți câștiga mai mulți bani chiar și decât în Spania. Muncitorii care deja lucrează aici sunt foarte mulțumiți de banii pe care îi primesc. Aceștia spun că plata este în funcție de efortul pe care îl depune fiecare muncitor. Livada de cireșe din Vaslui este locul perfect unde fiecare poate câștiga sume atractive în funcție de efortul depus.

Sectorul agricol merge din ce în ce mai bine

Agricultura din România merge mai bine pe zi ce trece, iar salariile pot doar să aprobe acest lucru. Lucrătorii de la livada de cireșe din Vaslui primesc mai mulți bani decât cei care lucrează în același domeniu în Spania. Un beneficiu foarte atractiv este faptul că, în funcție de cantitatea de cireșe pe care le culeg, lucrătorii acestui loc pot primi chiar și 100 de euro în fiecare zi.

Muncitorii care doresc să ajungă la această sumă culeg și 50 de găleți de cireșe în fiecare zi. Deja mai multe familii au început să lucreze în acest loc. Un bărbat care lucrează cu soția lui, în livada de cireșe, susține faptul că împreună pleacă acasă la finalul zilei chiar și cu 1.000 de lei.

Un alt job bine plătit este meseria de tractorist. Aceștia sunt la mare căutare la noi în țară. Un salariu pentru un astfel de post poate ajunge și la 15.000 de lei pe lună.

„În fiecare an avem aceeași problemă. Nu găsim oameni, deși le oferim salarii bune. Un tractorist poate să ia pentru 2-3 ore de muncă pe zi 4.000 – 5.000 de lei în mână. Cu normă întreagă, un tractorist care lucrează pe combină ajunge și la 15.000 net, dar tot sunt de negăsit”, a spus Dan Câmpean, fermier.

Mulți români calificați în domeniu au plecat de foarte mult timp peste hotare. Iar acum ezită să se mai întoarcă, potrivit click.