Infofinanciar > Info > Licitație pentru amenajarea Parcului Insula. Au nevoie de 38 de milioane de lei
Info

Licitație pentru amenajarea Parcului Insula. Au nevoie de 38 de milioane de lei

Licitație pentru amenajarea Parcului Insula
Sursa foto: digi24.ro

Administrația Sectorului 6 pentru Domeniul Public și Urbanism organizează o licitație pentru amenajarea Parcului Insula de pe malul Lacului Morii. Cu o valoare estimată a investiției de 38.119.694 de lei.

Proiectul include demolarea construcțiilor existente, reconfigurarea spațiului, consolidarea terenului, amenajarea peisagistică, precum și construirea unui drum temporar, a căilor de acces auto și pietonal, a zonelor de recreere, culturale, educative, sportive și comerciale.

Pentru evaluarea ofertelor, componenta financiară va avea un ponderaj de 55%. În timp ce demonstrarea unei metodologii adecvate de implementare a contractului și experiența profesională a experților va reprezenta 45%. Contractul este prevăzut să aibă o durată de doi ani, iar termenul limită pentru depunerea ofertelor este 7 mai.

Potențialii ofertanți trebuie să demonstreze că în ultimii 5 ani au realizat și finalizat lucrări similare în cadrul cel puțin unui contract. Nu mai mult de cinci contracte, în valoare totală de minimum 38.000.000 lei fără TVA, conform economica.net.