Infofinanciar > Educație financiară > Lanceria, la nivelul următor
Educație financiară Info

Lanceria, la nivelul următor

Lanceria, la nivelul următor
www.lanceria.io

Lanceria se asociază cu Zitec și trece la nivelul următor. Lanceria elimină comisioanele pentru freelanceri, reduce la minimum taxelor pentru angajatori și introducere opțiunea de plată prin criptomonede, pe lângă plățile în sistemul fiat (valute clasice).

La acest sistem, Zitec adaugă o platformă inovatoare de freelancing care va scoate în evidență portofoliile freelancerilor, prezentând într-o formă grafică activitatea lor.

Totul pentru freelanceri

Proiectul Lanceria este o inițiativă independentă, 100% românească, ce propune un model de business diferit față de celelalte platforme de freelancing. Prin eliminarea comisioanelor pentru freelanceri, reducerea la minimum a taxelor pentru angajatori și prin introducerea opțiunii de plată prin criptomonede, pe lângă plățile în sistemul fiat (valute clasice), Lanceria.io revoluționează piața freelancerilor din întreaga lume. Desigur, tehnologia folosită este blockchain.

Pe de altă parte, platforma construită de Zitec pentru Lanceria, Totodată, va permite utilizatorilor să interacționeze cu acestea, oferind o experiență similară cu cea a rețelelor de socializare. Printre principalele funcționalități care vor fi implementate se numără procesul de sign-up, verificarea identității, gestionarea contului, a profilului și a portofoliului, metode de plată și balanță plăți, zona de căutare, cuvinte-cheie și filtre, sau funcția de chat pentru discuții de ofertare, negociere sau planificarea  proiectului de către freelancer și angajator.

Criptomoneda LANC, token-ul nativ Lanceria, stă la baza tranzacțiilor de pe platformă, iar plata pentru serviciile prestate se va înregistra instant. Prin caracterul descentralizat al tehnologiei blockchain, platforma devine astfel un mediu de încredere, transparență și responsabilitate, guvernat de relații directe între freelancer și client.

Și cripto, și valută uzuală

În ceea ce privește componentele blockchain, specialiștii Zitec lucrează la integrarea wallet-urilor de blockchain, precum și la gestionarea plăților pentru început în tokenul LANC, iar ulterior în monede tradiționale (fiat), acoperind și conversiile necesare dintre acestea și criptomonede.

“Ne-am propus să creăm o platformă care să rezolve problemele freelancerilor și să le ofere posibilitatea de a găsi proiecte printr-o experiență modernă, în spiritul Web 3.0. Ca civilizație trecem prin transformări majore aduse de revoluția blockchain și felul în care muncim nu este exceptat. Platforma Lanceria a fost gândită să ofere o experiență digitală, imersivă, bazată pe cele mai noi trenduri tehnologice disponibile. Și prin parteneriatul cu Zitec, suntem siguri că produsul pe care l-am gândit este pe mâini bune. Suntem foarte mulțumiți de colaborarea cu echipa de experți Zitec și o recomandăm cu căldură”, a declarat Mihai Săraru, fondator și CEO Lanceria.

Ca produs final, platforma Lanceria va integra tehnologiile de artificial intelligence și machine learning pentru o suprapunere cât mai exactă a nevoilor angajatorilor cu ofertele freelancerilor, pentru crearea unui sistem autentic de review și feedback, dar și pentru implementarea conceptului de metaverse, unde freelancerii și angajatorii pot experimenta munca sau întâlnirile de business într-un mediu social în timp real, dar într-o simulare 3D, în timp ce se bucură de confortul muncii de acasă. Echipa Lanceria mai are în vedere și lansarea unei platforme de NFT de tip marketplace pentru arta digitală.