Infofinanciar > Info > Iubita unui fost șef de Serviciu Secret, condamnată la pușcărie . Ce pedeapsă a primit Vanessa și care au fost motivele
Info

Iubita unui fost șef de Serviciu Secret, condamnată la pușcărie . Ce pedeapsă a primit Vanessa și care au fost motivele

Gelu Oltean si Vanessa Youness - sursa foto - spynews.ro
Sursa foto - spynews.ro

Iubita lui Gelu Oltean, fostul șef al Serviciului Secret al MAI a fost condamnată. Acest lucru vine după ce Vanessa Youness a fost acuzată de trafic de influență.

Potrivit DNA, din luna februarie a anului 2011 și până câteva luni mai târziu, în august, iubita lui Gelu Oltean ar fi pretins și după ar fi primit de la un om de afaceri o sumă de un milion de euro în schimbul unei promisiuni. Mai precis, aceea că va interveni în jurul unui înalt demnitar pentru aprobarea unor documente care priveau certificate IT Microsoft pentru o serie de produse care se foloseau în școli.

Potrivit unor diverse publicații, cei care au denunțat-o pe Vanessa Younnes sunt Claudiu Florică și Dinu Pescariu, ambii fiind oameni de afaceri. Femeia spune despre aceștia doi, potrivit ziare.com, că : „Pe domnii Pescariu și Florică nu i-am văzut niciodată așa cum și dânșii confirmă în declarațiile lor.”.

Vanessa a primit banii pe care i-a pretins în două tranșe. Prima a fost în valoare de 720.621 de euro, fiind virată în contul unei societăți pe care femeia o controla. Acești bani au fost primiți chiar pe 14 iulie 2011, moment în care documentele au fost confirmate. Anchetatorii spun că a doua parte din acea sumă a fost primită în numerar de către inculpată.

Pentru ce mai este acuzată Vanessa Youness

Instanța, în acest caz, a decis să confiște suma respectivă de bani și să o condamne pe femeie la trei ani de închisoare cu executare. Această sentință este definitivă.

Vanessa are o clinică de servicii welness care se numește Youness Clinic, având și un site unde există oferte cu terapii exotice pentru oamenii care apelează la serviciile acestui centru. Acest loc a fost prezent în mai multe reportaje de televiziune și a beneficiat de faptul că diverse vedete din showbiz-ul autohton i-au făcut reclamă.

Gelu Oltean și Vanessa Youness sunt achetați de DIICOT și pentru trafic de droguri. Mai precis, sunt acuzați pentru că în clinica pe ca Vanessa o deține în Dâmbovița, aveau loc ședinte de spiritism în cadrul cărora se consuma o băutură cu efecte halucinogene, numită Ayahuasca. La aceste adunări erau prezenți și oameni destul de cunoscuți în spațiul public.

Gelu Oltean a avut două mandate de șef al Direcției Generale de Informații și Protecție Internă în cadrul Ministerului de Interne.

Conform site-ului clinicii sale, Vanessa Youness este specializată în chirurgie post traumatică, totuși a ales să se dedice unei medicine alternative.