Infofinanciar > Info > La niciun an de la inaugurare, Podul Brăilei a intrat în reparații
Info

La niciun an de la inaugurare, Podul Brăilei a intrat în reparații

pod Brăila (Sursă foto: economedia.ro)
sursă foto: arhiva companiei

Nu s-a împlinit niciun an de la inaugurarea Podului de la Brăila. Chiar și așa, podul a intrat în reparații la momentul de față. S-au descoperit recent câteva probleme destul de grave asupra construcției pe unul dintre sensurile de mers. Acest pod reprezintă un proiect de infrastructură ce ar trebui să reziste în jur de 120 de ani.

Provizoriu, banda 1 de circulaţie a fost închisă complet traficului rutier. S-a luat această măsură pentru a se putea executa aceste lucrări de reparație. De altfel, apar tot timpul crăpături şi denivelări din cauza traficului foarte greu și intens de pe această construcție. Această declarație le aparține reprezentanţilor companiei de construcții, dar şi reprezentanţiilor CNAIR.

De asemenea, ar exista și un motiv specific pentru care asfaltul nu rezistă. De pe urma traficului greu, camioanele încarcate cu piatră care vin de peste Dunăre ar produce toate aceste probleme. Reprezentanții CNAIR spun că și de data aceasta este vorba despre acelaşi sens de mers care a fost deja reasfaltat, scrie observatornews.ro.