Infofinanciar > Info > Iarna revine în Capitală! Frigul lovește pe 14 și pe 15
Info

Iarna revine în Capitală! Frigul lovește pe 14 și pe 15

val de frig (sursă foto: capital.ro)
Foto: Facebook.com

Meteorologii Accuweather spun că, în martie iarna se întoarce în Capitală. Se anunță temperaturi negative, mai mici decât cele cu care ne-am obișnuit.

În București, cerul va fi noros ziua când trecător va ploua slab. Va crește probabilitatea de ceață sau nebulozitate joasă stratiformă. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 9 grade, iar cea minimă va fi de 2…4 grade.

Luni, în Capitală, vremea se va încălzi și va deveni mult mai caldă. Temperatura maximă va fi de 13…14 grade, iar cea minimă de 4…5 grade. Cerul va fi temporar noros. Vântul va sufla slab și moderat. Dimineața vor fi condiții de ceață.

Marți, valorile de temperatură, în scădere față de intervalul anterior, se vor situa încă peste normele perioadei. Temporar va ploua, iar vântul va sufla moderat, cu ușoare intensificări. Temperatura maximă va fi de 10…11 grade, iar cea minimă de 4…6 grade.

Miercuri, valorile de temperatură diurne se vor situa în jurul normelor specifice perioadei, astfel temperatura maximă se va situa în jurul a 10 grade, iar minima va fi de 3…5 grade.

Vremea în București se strică în zilele de 14 și 15 martie, potrivit prognozei realizate de meteorologii Accuweather.