Infofinanciar > Info > Hotelul Iaki din Mamaia: Lux și opulență pe litoralul românesc
Info

Hotelul Iaki din Mamaia: Lux și opulență pe litoralul românesc

Sursa foto: Impact.ro
Sursa foto: Impact.ro

Gică Hagi a cumpărat hotelul Iaki în 1999 și a devenit în ultimii zeci de ani unul dintre cele mai importante hoteluri de pe litoralul românesc. Numele pe care l-a ales proprietății sale e unul special, pentru ca este prescurtarea numelor celor doi copii ai săi, Ianis și Kira.

Managerul Farului, deține un hotel pe litoralul românesc, în stațiunea Mamaia. E una dintre cele mai luxoase unități de cazare din Constanța, hotel care are și acum camere libere în plin sezon estival.

Luxul se plătește

Hotelul dispune de peste 120 de camere, fiecare fiind echipată cu aer condiționat, minibar și televizor prin cablu. Oferă o experiență relaxantă și luxoasă prin centrul spa elegant, care include o piscină interioară, saună, cadă cu hidromasaj, sală de fitness și dușuri speciale. De asemenea, hotelul are și o sală de conferințe spațioasă. Chiar și în timpul sezonului estival aglomerat, hotelul deținut de Gică Hagi în Mamaia are încă disponibile camere. Prețul pentru o noapte de cazare, care include micul dejun și prânzul este de 1052 lei.

În perioada Pandemiei, hotelul a avut de sufeit la fel ca multe alte pensiuni/ hoteluri de pe litoralul românesc. Iaki a suferit o scădere de 32% în 2020, an afectat serios de pandemie. Venituri totale: 13,1 milioane lei. În 2020, peste 23.000 de persoane s-au cazat la Iaki, mai notează sursa de specialitate. 24.500 de clienți în 2019, an în care Gică s-a bucurat de un venit în valoare de 19,5 milioane lei.

Facilități multiple oferite de hotel

„Categorii importante de clienţi şi servicii au scăzut până aproape de zero (oaspeţi străini, evenimente corporate şi private, clienţi locali abonaţi la servicii wellness), segmente importante care funizau aproximativ 40% din veniturile noastre. Provocarea cea mai importantă a fost aceea de a înlocui aceste categorii pierdute temporar cu cele pentru care a existat totuşi o cerere şi anume oaspeţii individuali dornici să călătorească în România într-o perioadă în care călătoriile internaţionale au fost dificil de întreprins”, declara Dragoş Tudorache, director general al hotelului Iaki, potrivit gsp.ro.

La o taxă adițională, pe care o puteți afla de la recepția hotelului, oaspeții cazați la această unitate pot beneficia de facilitățile centrului de wellness, care include o piscină interioară, saună, cadă cu hidromasaj, zonă de fitness, dușuri speciale și dușuri cu hidromasaj. De asemenea, sunt disponibile și servicii de masaj, cu rezervare prealabilă.

Situat în imediata apropiere a plajei din Mamaia, hotelul Iaki vă oferă o gamă variată de facilități și servicii pentru a vă bucura de o ședere confortabilă. Puteți beneficia de acces gratuit la o piscină în aer liber în timpul sezonului, precum și de două restaurante deosebite. Unul dintre restaurante are o terasă de vară, iar celălalt este deschis pe tot parcursul anului, oferindu-vă preparate din bucătăria românească și internațională. Pentru a vă răcori și savura băuturi delicioase, aveți opțiunea de a vă bucura de barul cu pian, terasa sau de barul Sunrise amplasat lângă piscina în aer liber. Echipa noastră dedicată vă stă la dispoziție pentru a vă oferi o experiență plăcută și relaxantă în timpul șederii dvs. la hotelul Iaki.