Infofinanciar > Info > Pe repede înainte! Guvernul ia măsuri disperate pentru a scăpa de proteste
Info

Pe repede înainte! Guvernul ia măsuri disperate pentru a scăpa de proteste

Guvern Sursa foto Arhiva companiei
sursă foto: arhiva companiei

Tensiunile sunt în creștere în cadrul Guvernului. Căci la momentul de față, guvernanții sunt grăbiți să adopte Ordonanța ce face referire la majorările salariale pentru angajații din Guvern, Cultură și Administrație. Astfel, aceștia speră că protestele vor lua sfârșit.

La momentul de față, angajații executivului continuă greva și resping proiectul pus în transparență. De asemenea, nemulțumiți sunt și angajații din Parlament. Guvernul României are de a face, astfel, cu un val de proteste pe tema salarizării.

Iar într-o astfel de situație, Executivul intenționează să adopte rapid o Ordonanță de urgență. Aceasta din urmă vizează majorările salariale pentru angajații din Guvern, sectorul Culturii și Administrație. Astfel, proiectul de Ordonanță a fost pus recent în transparență decizională. De asemenea, este privit cu o urmă de scepticism din partea angajaților din Executiv.

Aceștia din urmă sunt de părere că propunerile sunt insuficiente și că nu răspund în mod cert la cerințele lor, scrie realitatea.net.