Infofinanciar > Info > Grupul DIGI lansarea site-ului dedicat știrilor economice, digieconomic.ro. Încă o sursă de informare
Info

Grupul DIGI lansarea site-ului dedicat știrilor economice, digieconomic.ro. Încă o sursă de informare

Grupul DIGI lansarea site-ului dedicat știrilor economice, digieconomic.ro. Încă o sursă de informare
Foto: facebook.com

Cu un focus editorial orientat spre obiectivitate și imparțialitate, platforma digitală digieconomic.ro va integra prognoze și analize pertinente de piață și va aborda cele mai actuale tendințe economice și financiare atât la nivel național, cât și internațional.

Încă o sursă de informare

Această inițiativă își propune să fie o sursă relevantă de informare, prin care publicul este invitat să se pună la curent cu noutățile din domeniul economiei autohtone și mondiale, prezentate într-un stil accesibil și ușor de înțeles, la cele mai înalte standarde de editare.

Proiectul, citim în comunicatul ce îi sns se va concentra pe livrarea unui conținut media complet, echilibrat și echidistant, menit să contribuie la o mai bună înțelegere a realităților zilei din mediul economic.

 Nicio legătură cu anul alegerilor

În completarea Digi24.ro care este cel mai urmărit site de știri și analize din online-ul românesc, digieconomic.ro urmărește abordarea amplă a evenimentelor economice pentru a oferi cititorilor o imagine clară și cuprinzătoare asupra fenomenelor din sfera socio-economică.

Conform Biroului Român de Audit Transmedia, platforma online Digi24.ro este principala sursă de informare pentru mai mult de 9 milioane de vizitatori unici (medie lunară în ultimele 12 luni) care generează lunar, în medie, peste 68 de milioane de afișări de pagină.