Infofinanciar > Info > Gata cu temperaturile de vară? Ploile revin din 11 aprilie
Info

Gata cu temperaturile de vară? Ploile revin din 11 aprilie

ploile (sursă foto: dreamstime)
Sursa foto: arhiva companiei

Începând cu ziua de joi, 11 aprilie, revin ploile la noi în țară. Meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie au actualizat prognoza. Românii au parte de o schimbare semnificativă a vremii în perioada care urmează.

Prognoza meteorologică pentru ziua de joi, 11 aprilie, a fost schimbată de către reprezentanții ANM. Temperaturile din toată țara încep să coboare. În plus, odată cu acest lucru, își vor face apariția și unele fenomene extreme.

Vreme instabilă joi

După cum au transmis meteorologii, în ziua de joi, vremea din țară va fi una instabilă. În estul țării a fost anunțat vânt puternic. De asemenea, în zonele montane și submontane se anunță ploi.

În cazul temperaturilor în, în ziua de joi, 11 aprilie, acele mai ridicate valori vor fi situate între 19 și 28 de grade. În schimb, pe perioada nopții, se va face și mai frig.

Conform prognozei meteo actualizate, cele mai mici valori termice care se vor înregistra în ziua de joi, 11 aprilie, vor fi cuprinse între 14 grade și vor ajunge chiar și până la 2 grade. În plus, în primele ore ale zilei, există mari șanse ca ceața să își facă apariția.

Scad temperaturile

„Valorile termice vor avea variații ușoare față de intervalul anterior, de scădere în regiunile nordice şi nord-estice şi de creştere în rest. Cerul va fi variabil şi doar în zonele montane şi submontane, izolat vor fi posibile ploi de scurtă durată în timpul zilei.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări ziua în regiunile estice. Temperaturile maxime se vor situa între 19 şi 28 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 şi 14 grade. Pe alocuri dimineața și noaptea va fi ceață”, se menționează în prognoza meteo actualizată de către reprezentanții Administrației Naționale de Meteorologie.

Vremea în Capitală

În București, în ziua de joi, 11 aprilie, temperaturile vor fi destul de ridicate. Conform prognozei emise de ANM, în această zonă a țării, se anunță un vânt slab și moderate pe parcursul zilei. De asemenea, meteorologii mai anunță și faptul că cerul va fi variabil. Pentru moment nu există șansa ca în Capitală să existe ploi.

În cazul valorilor termice care se vor înregistra joi, 11 aprilie, în București, cele mai ridicate temperaturi se vor apropia de valoarea de 26 de grade. În schimb, cele mai mici valori termice care se vor înregistra vor fi cuprinse între 10 și 12 grade, potrivit prognozei meteo emise de reprezentanții Administrației Naționale de Meteorologie, informează news18.ro