Infofinanciar > Info > Frigul vine iar în România. Sunt șanse de ploaie în unele regiuni
Info

Frigul vine iar în România. Sunt șanse de ploaie în unele regiuni

Cresc temperaturile în România. Cum o să fie vremea în Europa
sursă foto: playtech.ro

În ultimele zile, vremea în România a fost neobișnuit de caldă pentru luna februarie. Au fost temperaturi de până la 20 de grade Celsius. Această schimbare este datorită unui curent de aer blând dinspre sud. Acest curent continuă să influențeze vremea. Chiar dacă Anticiclonul Est-European se extinde spre România, temperaturile vor rămâne ridicate. O să fie maxime de până la 20°C în vestul țării.

Vremea frumoasă și liniștită se datorează presiunii atmosferice. Sunt șanse reduse de ploaie și înnorări temporare limitate. În special în cea de-a doua parte a săptămânii. Temperaturile vor fi ridicate în timpul zilei, cu maxime ridicate în regiunile vestice. În timpul nopților, o să fie brumă în văile și depresiunile din centru și nord-est și în alte regiuni.

La mare o să fie mai răcoare. Vântul va sufla dinspre Marea Neagră, care este încă foarte rece în această perioadă a anului.

În timpul perioadei ,,Babelor”, chiar dacă temperaturile vor păstra valori ridicate în primele zile din martie, se preconozează o schimbare a temperaturilor. Săptămâna viitoare există posibilitatea schimbării temperaturilor, mai exact în regiunile estice ale României, conform stiripesurse.ro.