Infofinanciar > Info > Florina Onețiu prezintă BRILU, platforma inovativă SaaS care integrează inteligența artificială și spațiile virtuale 3D
Info

Florina Onețiu prezintă BRILU, platforma inovativă SaaS care integrează inteligența artificială și spațiile virtuale 3D

Florina Onețiu prezintă BRILU, platforma inovativă SaaS care integrează inteligența artificială și spațiile virtuale 3D
Foto: infofinanciar.ro

Florina Onețiu lansează în România BRILU, platformă inovativă SaaS pentru calificarea online a utilizatorilor. Aceasta integrează inteligența artificială și spațiile virtuale 3D.

BRILU a fost prezentat în premieră la „Gala Cercetării Românești” pe 27 februarie, eveniment organizat de Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării.

Printr-un parteneriat încheiat cu acesta, Onețiu va pune la dispoziția Ministerului tehnologia BRILU pentru a fi folosită și testată gratuit, timp de un an. Datorită acestui acord și prin implementarea acestui produs, Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării va deveni primul minister în 3D din Europa.

Xclusiverse, compania nișată pentru clienții din Orientul Mijlociu a avut un succes deosbit.  Ea a pornit ca un Marketplace în realitatea extinsă și a devenit o soluție eficientă pentru crearea de lumi „gemene” personalizate pentru enterprise.

AI și spații digitale

Acum, Florina Onețiu revine în țară cu un produs unic, dezvoltat special pentru piața europeană. Un spin-off Xclusiverse, BRILU aduce în România această tehnologie concepută cu ajutorul inteligenței artificiale și a tool-urilor digitale 3D.  Avem de aface cu unul dintre cele mai performante sisteme și produse agregatoare destinate IMM-urilor și bussiness-urilor cu platforme online.

Brilu este effcient în domenii precum e-commerce, servicii de turism, financiare, bancare, de sănătate sau tehnologie.

Dezvoltată ca o unealtă inovatoare și scalabilă de marketing, BRILU a fost construită și personalizată pentru businessurile românești în urma unui focus grup realizat de Florina Onețiu și echipa sa, în 2023.

Cercetarea s-a desfășurat timp de trei luni, a inclus 30 de antreprenori români.  Prin rezultatele acesteia s-a identificat o nevoie reală în piața românească de a rafina experiența utilizatorilor cu platformele online. Zonele de interes: interacțiuni ale utilizatorilor direcționate către interesul lor,  vânzări personalizate, căutare, filtrare și selecție de informații despre produse și companii, activări de marketing inovative, dar și de a oferi un cadru de interacțiune și cunoaștere al companiilor și antreprenorilor cu clienții.

Ministerul Digitalizării s-a… digitalizat

„Sunt încântată că am decis să marcăm pornirea pentru Europa a BRILU în România.  BRILU, o platformă SaaS pentru antreprenori în etapa de scale-up, redefinește modul în care businessurile interacționează cu utilizatorii lor online. După 20 de ani de experiență în marketing, mi-am dat seama că (încă) există o mare nevoie pe piață de instrumente care să îmbunătățească eficiența campaniilor de marketing și a experienței utilizatorilor online și, bineînțeles, a modului în care companiile dezvoltă și măsoară eficient experiențe personalizate pentru utilizatorii și clienții lor.

Această platformă inovativă integrează inteligența artificială și spații virtuale 3D pentru a crea o experiență de utilizare superioară și o interacțiune mai profundă între companii și clienți. Suntem onorați să colaborăm cu Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării și să oferim tehnologia BRILU pentru a sprijini transformarea digitală a României, făcând din ministerul nostru primul minister în 3D din Europa. Este un pas mare înainte în digitalizarea României și o dovadă a potențialului inovator al nostru, ca români.” precizează Florina Onețiu, co-fondator BRILU.

BRILU vine, astfel, ca o soluție, dar și ca un diferențiator util, competitiv și măsurabil de a eficientiza acest proces bi-direcțional pentru business-urile dezvoltate în domeniul vânzărilor de produse și servicii diverse, de la cele de sănătate și frumusețe, până la servicii bancare, turism sau tehnologie.

Cum funcționează BRILU?

Tehnologia BRILU, care îmbunătățește calitativ folosirea site-urilor, este bazată pe inteligența artificială și prin integrarea de tool-uri digitale 3D. Prin intermediul unui sistem digital, fiecare business care integrează BRILU în platforma sa îl poate personaliza. Vin, spre exemplu, template-uri customizate, pentru a oferi clienților un proces mult mai rapid de filtrare a produselor căutate. Și timpul va fi mai scurt.

Butonul de căutare actual va fi înlocuit de un personaj digital. El poate răspunde atât la cereri text, cât și exclusiv vocal, în orice limbă este programat.

Acesta va evidenția și particulariza, printr-o selecție mult mai rapidă și mai precisă, cele mai bune rezultate.

În consecință, procesul de alegere va fi realizat mult mai rapid în funcție de criteriile oferite. Asta printr-un filtru inteligent, iar la final produsele pot fi adăugate automat în coș. Simplificând, în acest fel, și pașii de achiziție.

În plus, avatarul digital, dezvoltat cu ajutorul inteligenței artificiale, poate fi programat să ofere detalii. Dar și să facă o sinteză de informații utile despre produse, pe lângă căutarea acestora.