Infofinanciar > Info > Firea lansează promisiuni pentru 80.000 de bucureșteni: „Voi plăti integral!“
Info

Firea lansează promisiuni pentru 80.000 de bucureșteni: „Voi plăti integral!“

Firea lansează promisiuni pentru 80.000 de bucureșteni: „Voi plăti integral!“
Sursa foto: Arhiva companiei

Gabriela Firea, candidata PSD la Primăria Capitalei, a anunțat că va veni în ajutorul adulților cu handicap. Cu condiția să se reîntoarcă în postul de edil-șef al Bucureștiului.

Fotul ministru al Familiei, Gabriela Firea, a anunțat că adulţii cu handicap vor beneficia de mai mulți bani. Potrivit ex-primarului Capitalei aceștia trebuie să primească integral stimulentul votat de majoritatea social-democrată în 2017. „De doi ani, în fiecare lună, suma a fost înjumătăţită ilegal la 250 de lei. Astăzi, doar prin votul consilierilor generali social-democraţi au fost incluse în buget sumele necesare pentru a reduce datoria. Împreună cu majoritatea solidă pe care o voi avea în Consiliul General, voi plăti integral aceste sume.”, a postat Firea pe contul său de Facebook.

Fostul primar general susține că nu este pomană electorală, ci „o mână întinsă“. „Le promit celor aproape 80.000 de bucureşteni cu dizabilităţi, adulţi şi copii, că le voi fi din nou alături ca primar general. Nu sunt vorbe mari, ci fapte. Aşa cum au fost şi în mandatul anterior ca primar general.“, a subliniat Firea. Care a mai precizat că, până în septembrie 2020, peste 200.000 de bucureşteni au beneficiat de stimulente financiare. Evident, acestea au fost acordate de Primăria Capitalei, iar valoarea lor a fost de 240 de milioane de euro.