Infofinanciar > Info > Se fac pregătiri pe litoral pentru minivacanță! Ce oferte au hotelierii
Info

Se fac pregătiri pe litoral pentru minivacanță! Ce oferte au hotelierii

litoral-romanesc
Sursa foto: arhiva companiei

Nu mai este mult până când românii vor avea parte de o minivacanță de Paște și de 1 Mai. În acest context, hotelierii de la malul mării se pregătesc intens.

Cei care își doresc să petreacă concediul pe plajă au început deja să facă rezervări. Pachetele de vacanță se vânt foarte repede. Și ca un plus, organizatorii de festivaluri au transmis că muzica nu se va opri.

În 2024, de 1 Mai, vacanța este mai lungă decât în alți ani. Mai exact, românii vor avea aproximativ o săptămână liberă. Asta datorită faptului că pe 5 mai se sărbătorește Paștele ortodox.

Turiștii care doresc să se distreze în aceste zile libere au început deja să își facă rezervări la malul mării. Iar ofertele se dau foarte rapid.

„Hotelul este deja rezolvat în proporţie de 70%, marea majoritate fiind străini care profită de evenimentele din nordul staţiunii”, a declarat Elena Drăghici, manager hotel.

Pentru această perioadă din an, prețurile pentru cazările de pe litoral pornesc de la suma de 420 de lei pentru o noapte. Pentru un sejur de trei nopți, hotelierii au un pachet special pregătit. Acesta ajunge la suma de 2.150 de lei, conform observatornews.ro