Infofinanciar > Info > Este Inna cea mai bogată artistă din România? Averea ei o depășește pe cea a lui Năstase
Info

Este Inna cea mai bogată artistă din România? Averea ei o depășește pe cea a lui Năstase

Inna sursa foto Radio Impuls
Sursa foto: Radio Impuls

Inna este una dintre cei mai de succes artiști atât din țară, cât și din străinătate. Ea se află în topul celor mai bogați artiști din România. Succesul pe plan muzical i-a adus o avere impresionantă care se învârte în jurul sumei de 20 de milioane de dolari.

Piesele ei sunt fredonate pe toate continentele, iar această notorietate i-a adus de-a lungul carierei sume impresionante în conturi. Vedeta a ajuns la o avere de 20 de milioane de dolari, ea depășindu-le pe alte artiste precum Delia și Loredana.

Se pare că averea Innei o depășește pe cea a fostului tenismen Ilie Năstase, care este în valoare de 15 milioane de dolari.

Cât câștigă Inna la un concert?

Succesul internațional i-a ridicat prețul onorariului pe care Inna îl ia pentru un concert. Pentru evenimentele din străinătate, artista poate câștiga și 40.000 de euro. În România, aceasta nu se urcă pe scenă fără 5.000 de euro.

La cele mai multe dintre evenimentele la care participă, suma variază între 10.000 și 15.000 de euro.

Despre ea se spune că în seara de Revelion, ea a încasat chiar și 60.000 de euro.

Din veniturile de pe calea muzicală, Inna și-a achiziționat o vilă de lux în valoare de 250.000 de euro, care se găsește în complexul Cernica. Vecinii săi sunt colegi de breaslă precum Smiley sau Andreea Bănică.

Cine este Inna?

Elena Alexandra Apostoleanu pe numele său real s-a născut în data de 16 octombrie 1986, în Mangalia. Ea și-a început cariera în anul 2008 împreună cu producătorii Play and Win. Inna a ajuns pe primele locuri cu piesa „Hot” în clasamentele radio atât din țară, cât și din afară.

Inna și Deliric

Ambii sunt foarte discreți cu ceea ce înseamnă viața personală. Ei și-au recunoscut relația în mod oficial după o perioadă în care au încercat să țină totul departe de ochii presei. În urmă cu puțin timp cei doi au început să se afișeze. Deliric a făcut doar câteva postări pe rețelele de social media, în timp ce artista a dat și câteva declarații cu privire la relația lor.

„Da, mi-a adus și iubirea și mă bucur de ea. Toto este bine, ocupat cu proiectele lui, dar mă și vizitează în Dance Queens House. Încercăm să petrecem cât mai mult timp împreună și să ne bucurăm de fiecare zi. Nu am mers pe o idee sau pe rațiune, ci pe feeling”, a mărturisit artista, într-un interviu pentru Revista VIVA!.

Vedeta a mai spus că și-a dorit întotdeauna să devină mamă, însă nu grăbește lucrurile fiind de părere că un copil vine la momentul potrivit. 

„ Mi-am dorit dintotdeauna să fiu mamă, dar mereu am spus că un copil vine atunci când e momentul.”

În 2021, Inna a decis începerea unui proiect în care aceasta a trebuit să se închidă în casă timp de 20 de zile doar pentru a crea muzică. Chiar și așa, ea și-a ținut fanii la curent cu orice.

„Oameni buni,

Mă bucur să vă împărtășesc proiectul meu special „Dance Queen’s House”. În următoarele 20 de zile, voi fi închisă în casă cu prietenii/ muzicienii mei @marcoandseba, @davidciente, @minellimusic și @alexcotoi. Deci, va fi o grămadă de muzică nouă și cele mai bune piese vor fi lansate pe 20 noiembrie într-un EP numit “Dance Queen’s House”. Timp de 20 de zile, veți face parte din călătoria mea, vă voi arăta zilnic vloguri pe canalul meu de YouTube și aici, pe Instagram! Sper că sunteți pregătiți!”, a scris renumita cântăreață pe contul ei de Instagram.