Infofinanciar > Info > Enel anunță schimbări importante! Ce trebuie să știe clienții
Info

Enel anunță schimbări importante! Ce trebuie să știe clienții

enel gandul.ro
Sursa foto: arhiva companiei

La sfârșitul anului 2023, Enel, una dintre cele mai importante companii din sectorul energetic european, a fost cumpărată de către grupul PPC. Cel din urmă este lider în domeniul energiei în Europa de Sud-Est.

Valoarea tranzacției a fost evaluată la aproape 1,240 de miliarde de euro. De asemenea, a reprezentat un moment important în peisajul energetic al regiunii.

La o perioadă de câteva luni distanță, în prezent, Enel le-a transmis consumatorilor un ultim avertisment. Potrivit informațiilor dintr-un comunicat recent, compania a transmis că va renunța treptat la numele său.

Un alt aspect important care le-a fost transmis clienților este acela că se va renunța la site-ul oficial, dar și la aplicația MyEnel. După cum au transmis reprezentanții, începând cu data de 9 aprilie, acestea nu vor mai putea fi accesate. În acest fel, începând cu data de 10 aprilie, clienții vor fi redirecționați către site-ul www.ppcenergy.ro. Mai apoi, în locul aplicației MyEnel va exista aplicația MyPPC, informează dailybusiness.ro