Infofinanciar > Info > După 40 de zile, în sfârșit sunt virate pensiile! Când ajung banii la pensionari
Info

După 40 de zile, în sfârșit sunt virate pensiile! Când ajung banii la pensionari

pensie (sursă foto: Botoșăneanul)
sursa foto: arhiva companiei

Casa de Pensii confirmă că pensia pentru luna iunie va intra pe card în curând, precizând că banii sunt deja la bănci. Anunțul este așteptat cu nerăbdare de milioane de pensionari care primesc pensia pe card. A trecut peste o lună și jumătate de la ultima plată.

Unii dintre pensionari au primit deja banii prin poștă între 2 și 10 iunie. Ații așteaptă virarea pe card. Conform legii, pensiile sunt virate pe card în zilele de 12-13 ale fiecărei luni.

În luna mai, pensiile au fost virate începând cu data de 29 aprilie pentru cei care le primeau prin poștă. Virarea s-a făcut în zilele de 2 și 3 mai pe cardurile pensionarilor care au optat pentru această metodă.

„Informăm pensionarii care își încasează drepturile de pensie prin cont bancar, că marți 11 iunie 2024, Casa Județeană de Pensii Bihor a virat drepturile bănești (pensii și/sau alte drepturi acordate în baza unor legi cu caracter special), către instituțiile bancare, prin intermediul Trezoreriei Bihor În aceste condiții, în cursul zilei de miercuri, 12 iunie vor fi alimentate, de către bănci, conturile individuale ale beneficiarilor”, au anunțat reprezentanții instituției, potrivit Newsweek.