Infofinanciar > Info > Discursul halucinant al Margheritei de la Clejani după ce a fost atacată! „Forma generală a sofismului drumului alunecos”
Info

Discursul halucinant al Margheritei de la Clejani după ce a fost atacată! „Forma generală a sofismului drumului alunecos”

Discursul halucinant al Margheritei de la Clejani după ce a fost atacată! „Forma generală a sofismului drumului alunecos”
Sursa foto: kfetele.ro

Margherita de la Clejani a fost chemată la audieri în dosarul bărbatului care a înțepat-o pe stradă, iar în fața sediului de Poliție a ținut un discurs, pe care îl avea scris pe foaie, despre acest incident pe care l-a trăit, catalogându-l drept „O lecție de viață”

Un bărbat a atacat-o pe stradă cu o lamă de bisturiu, însă nu a fost singura victimă, dar, din fericire, atât Margherita cât și cea de-a doua femeie au scăpat cu viață din acest atac, având nevoie doar de câteva îngrijiri medicale.

Margherita, despre incidentul de pe stradă

„Faci ceea ce spune inima sau ce spune mintea? Aici vreau să ajung. Pentru asta am venit. Pentru că sunt o fiinţă umană şi consider că am dreptul la viaţă. Şi pericolele sociale sunt ilustrate uneori prin intermediul tinerilor. Exact aşa cum este şi cazul meu, potrivit antena3.ro.

În discursul pe care l-a susținut în fața sediului de Poliție, ea susține că nu a fost înțepată cu o lamă de către acel barbat, ci mai grav, a fost înjunghiată în zona inimii de un om care are comportament de criminal în serie: „Nu am fost înţepată cu o lamă. Am fost înjunghiată, fraţilor, în zona inimii, de un bărbat pe care eu îl bănuiesc a fi criminal în serie pentru că nu sunt singura atacată şi care este încă în libertate”.

A continuat vorbind despre provocările vieții și ce pericole există, spunând că uneori tinerii pot fi victimele acestor pericole sociale, cum este și cazul ei, dar că exemplul ei poate fi o îndrumare morală pentru oameni: „Acum vreau să vorbesc despre problema răului. Platourile înalte ale moralei sunt, de obicei, înconjurate de dealuri. Iar pe dealuri vom găsi drumuri, multe dintre ele foarte înşelătoare.

Forma generală a sofismului drumului alunecos este cum nu se poate mai simplă: de la droguri, foamete, crime, cutremure, boli, mii de oameni fără viitor, vieţi tinere pierdute inutile, copii orfani, bătrâni murind în moduri îngrozitoare.

Acestea sunt într-adevăr provocările vieţii şi cred că am să vă fac acum şi aici să înţelegeţi cum exemplul meu poate fi o îndrumare morală pentru copiii dumneavoastră şi chiar pentru fiecare dintre voi”, a mai adaugăt Margherita.

Margherita, cu ochii în lacrimi și convinsă că a oferit o lecție de viață oamenilor

Deci, să revenim la inimă, pentru că am fost înjunghiată în inimă. Şi la minte. Este omenesc să greşim, dar este diabolic să insistăm în greşeală. De aceea, lecţiile importante ale lumii m-au făcut să înţeleg chestiunile raţiunii. Bineînţeles, am fost consiliată de numeroşi psihologi, psihiatri, doctori, specialişti extraordinari cărora le mulţumesc din toată inima mea care este acum uşor afectată.

De asemenea, mulţumesc minunatei şi frumoasei mele familii pentru tot suportul şi toată dragostea pe care mi-au oferit-o dintotdeauna.Nu în ultimul rând, mulţumesc mie pentru că sunt om şi am venit să vă ofer o lecţie de viaţă din care sunt convinsă că fiecare veţi avea ceva de învăţat. Am dreptul la viaţă, cred în Dumnezeu, şi acum merg să fac o declaraţie”, a spus Margherita de la Clejani.

Acest incident a avut loc în seara de 17 august, în timp ce fata Clejanilor se plimba pe o stradă din Capitală. Atacatorul se afla pe o trotinetă, a scos o lamă de bisturiu și a încercat să o lovească în zona pieptului., iar după alte 10 minute polițiștii Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi au fost sesizați de o altă femeie.

Poliția a oferit și cateva informații prin intermediul unui comunicat:

”La 17 august, în jurul orei 21:25, polițiștii DGPM București – Secția 1 au fost sesizați cu privire la faptul că o tânără ar fi fost zgâriată cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat, care se afla în deplasare pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 1. De asemenea, după aproximativ 10 minute, polițiștii Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi au fost sesizați de o altă femeie. Despre faptul că a fost lovită cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat. Acesta se afla în deplasare pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 3.”