Infofinanciar > Info > DIGI RCS RDS face angajări! Oportunitate de dezvoltare pentru tinerii IT-iști
Info

DIGI RCS RDS face angajări! Oportunitate de dezvoltare pentru tinerii IT-iști

DIGI RCS RDS face angajări! Oportunitate de dezvoltare pentru tinerii IT-iști
Sursa foto: entrepreneur.com

În zilele de 16 – 17 martie 2024, Grupul DIGI RCS RDS, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii convergente de telecomunicații din România, participă la cea de-a XVII-a ediție a celui mai mare eveniment de recrutare din domeniul IT&C din țară. Organizat de Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare (LSAC) de la Universitatea Politehnica București. Evenimentul are loc la Palatul Parlamentului.

La târgul de cariere, candidații interesați să își pună în valoare potențialul și abilitățile tehnice sunt așteptați la standul DIGI RCS RDS în zilele de sâmbătă, 16 martie, între orele 10:00 și 18:00, și duminică, 17 martie, între orele 10:00 și 16:00.

DIGI RCS RDS face angajări!

DIGI RCS RDS oferă oportunități de formare și dezvoltare profesională pentru tinerii pasionați de inginerie și tehnologie, prin programe de stagii de practică și prin poziții specializate disponibile. Printre acestea se numără. Inginer RAN Site, Inginer RAN Back Office, Inginer Date Mobile, Inginer Telecomunicații Rando, Dezvoltator Python/Dezvoltator C++, Dezvoltator PHP. Dar și  Dezvoltator WEB Frontend, Dezvoltator Android, Inginer NOC Transmisiuni, Inginer Centru de Monitorizare Rețea, Analist Financiar, Agent Telesales.

Persoanele interesate să își construiască o carieră într-una dintre cele mai importante companii de comunicații din România au posibilitatea să își depună CV-ul direct la standul DIGI, unde vor putea interacționa direct cu specialiștii din departamentul de Resurse Umane. Aceștia vor fi capabili să înțeleagă cerințele și responsabilitățile asociate cu un loc de muncă în această companie. Cu atât mai mult cu cât există posibilitatea de a obține un venit considerabil.

Conform datelor publicate de către Institutul Național de Statistică (INS), costul serviciilor a crescut anual cu aproape 11%. Prețurile la produsele alimentare au înregistrat o creștere de 5,6%. În timp ce cele pentru produsele non-alimentare au crescut cu 7,36%. Această situație îi determină pe mulți români să caute locuri de muncă care să ofere un salariu care să fie în concordanță cu nivelul de trai din țară.

Ce salariu oferă compania

„Indicele preţurilor de consum în luna ianuarie 2024 comparativ cu luna decembrie 2023 a fost 101,10%. Rata anuală a inflaţiei în luna ianuarie 2024 comparativ cu luna ianuarie 2023 a fost 7,4%. Rata medie a modificării preţurilor de consum în ultimele 12 luni (februarie 2023- ianuarie 2024) faţă de precedentele 12 luni (februarie 2022 -ianuarie 2023) a fost 9,8%”, se arată în raportul INS.

La Digi RCS RDS, salariile variază în funcție de rolul și experiența angajatului. De exemplu, pentru un reprezentant de vânzări, compensația lunară poate ajunge la 2.500 de lei net. Cu potențialul de a obține și comisioane de până la 2.000 de lei.

În schimb, cea mai mică remunerație este pentru poziția de promoter, unde compania oferă 1.989 de lei net. În cadrul echipei Digi există și poziții specializate, cum ar fi cea de PHP Developer-Full Stack. Unde un angajat cu 9 ani de experiență în domeniu câștigă 9.000 de lei. Acest salariu este completat de bonuri de masă în valoare de 600 de lei, împreună cu un bonus anual de 1.000 de lei.

De asemenea, alte poziții disponibile pot include Auditor intern, pentru care un angajat cu 2 ani de experiență primește 5.000 de lei net. Inginerul junior are o compensație lunară de 4.500 de lei pentru aceeași experiență, conform romaniatv.net.