Infofinanciar > Info > Deschiderea circulației pe cel mai nou sector rutier. Autostrada Bucureștiului va fi complet operațională
Info

Deschiderea circulației pe cel mai nou sector rutier. Autostrada Bucureștiului va fi complet operațională

autostrada a0 (sursă foto: dailybusiness)
Sursă foto: arhivă

La finalul acestei luni, va fi deschisă circulația pe cel mai nou nod rutier care face legătura între două autostrăzi din România. Ultimii kilometri din Autostrada Bucureștiului vor fi operaționali până la finalul lunii iulie.

Autoritățile au precizat un ritm bun de lucru pentru ultimii zece kilometri din Autostrada A0 Sud. Astfel, în luna următoare se va putea circula și pe sectorul de autostradă aflat între DN4 și Autostrada Soarelui.

Constructorul turc, Alsim Alarko, lucrează pentru finalizarea ultimelor lucrări. Montarea parapetului pe bretelele care asigură accesul în și din A2, așternere balast stabilizat pe calea 1 în zona km 55+500 și executare rosturi de dilatație pe pasajul care traversează A2.

După încheierea acestor lucrări, sectorul va putea fi circulat. Astfel cetățenii vor avea ocazia să circule pe autostradă, de la intersecția cu DN6,  până la Constanța. Drumul expres având o lungime de 236 de kilometri, potrivit profit.