Infofinanciar > Info > Se deschid comenzile pentru noul Renault Captur. La ce preț poate fi achiziționat
Info

Se deschid comenzile pentru noul Renault Captur. La ce preț poate fi achiziționat

renault-captur Sursa foto Arhiva companiei
Sursa foto Arhiva companiei

Noul Captur va fi disponibil în România de la 19.450 Euro (TVA inclus), pentru motorizarea TCe 90. Versiunile GPL și E-Tech full hybrid 145 sunt disponibile de la 20.050 Euro și, respectiv, 24.190 Euro (TVA inclus).

Trei niveluri de echipare în gamă: Evolution, Techno și noua Esprit Alpine.Comenzile se deschid pe 24 aprilie, iar primele livrări sunt programate pentru începutul verii.

Noul Captur, “voiture à vivre” a segmentului B

Lansat în 2013, Captur s-a vândut în peste două milioane de unități în 90 de țări din întreaga lume. Spațios și modular, acesta e disponibil într-o gamă extinsă de versiuni, adaptându-se stilului de viață al clienților: de la naveta zilnică pe distanțe scurte, la activități de agrement, escapade de weekend și vacanțe.

Cu un design nou, mai dinamic, și o parte frontală stilizată, Noul Captur a trecut print-o transformare. Acesta a primit o nouă semnătură luminoasă, o grilă multi-fațetată cu logo-ul Nouvel’R și o capotă mai înaltă și mai plată. Noile faruri cu tehnologie full LED sunt standard pe toate echipările. Partea din spate are, de asemenea, un aspect mai contemporan, cu stopuri în carcasă transparentă, un nou logo și un difuzor reproiectat. În interior, toate echipamentele care conțineau piele au fost eliminate. Noua tapițerie are la bază țesături reciclate (peste 26% pe echiparea Esprit Alpine).

Cu ce dotări vine noul model?

O premieră importantă pentru segmentul B, Noul Captur vine cu sistem multimedia OpenR Link pe noul ecran tactil vertical de 10.4 inci, disponibil pe toate echipările. Utilizatorii pot profita din plin de conținut interactiv exclusiv și de servicii noi, cum ar fi Google încorporat cu Android Automotive 12, disponibil ca standard începând cu echiparea Techno. Pe lângă faptul că este complet personalizabilă, interfața este compatibilă cu Android Auto și Apple CarPlay pentru conectivitate smartphone prin cablu și wireless.

Noua generație Captur include o gamă la fel de largă de accesorii, cum a fost și cazul predecesorului său. Clienții pot alege dintr-o gamă largă de accesorii și culori pentru caroserie: Pearl White, Oyster Grey, Starry Black, Iron Blue și Flame Red, împreună cu noua nuanță Gunmetal Grey. Disponibilă ca opțiune, schema biton este populară în rândul clienților, care pot selecta Highland Grey, Starry Black sau noua nuanță Perle Grey-Beige pentru plafon și oglinzi retrovizoare.

Noul Captur este disponibil de la lansare într-o nouă echipare: Esprit Alpine. Inspirată de marca Alpine, această versiune îi conferă un aspect sportiv.

O gamă completă și eficientă de motorizări la prețuri atractive

Prețul de intrare al Noului Captur este de 19.450 Euro cu TVA pentru echiparea Evolution. Cea Techno pornește de la 22.950 Euro cu TVA, iar Esprit Alpine de la 27.950 Euro cu TVA. 

Noul Captur este disponibil în motorizarea E-Tech full hybrid de 145 CP, varianta preferată de peste 22,4% dintre clienții din România. Această motorizare se dovedește a fi excelentă atât în ceea ce privește eficiența consumului de combustibil, cât și emisiile de CO2, la 4,7 litri/100 km și 106 g/km. 

Pentru motorizarea E-Tech full hybrid, prețul de pornire este de 24.190 Euro cu TVA pentru echiparea Evolution, cea Techno pornește de la 26.190 Euro cu TVA, iar Esprit Alpine de la 28.990 Euro cu TVA.  

Noul Captur este, de asemenea, disponibil cu un sistem de propulsie dual-combustibil, benzină-GPL. O alternativă mai ecologică și economică, această motorizare reduce emisiile de CO₂ cu aproximativ 10%, în comparație cu un motor echivalent pe benzină, și oferă o autonomie de până la 1.100 km datorită celor două rezervoare.

Echipările Evolution și Techno ale Noului Captur sunt disponibile în cinci versiuni de motorizare: TCe 90, TCe 100 GPL, TCe 140 mild hybrid, 160 EDC mild hybrid 12V și E-Tech full hybrid 145. 

Iar echiparea Esprit Alpine este disponibilă pe motorizările TCe 160 EDC mild hybrid 12V și E-Tech full hybrid 145.

Despre Renault

Renault, marcă istorică de mobilitate și pionier al vehiculelor electrice în Europa, a dezvoltat întotdeauna vehicule inovatoare. Prin planul strategic „Renaulution”, Renault s-a angajat într-o transformare ambițioasă, generatoare de valoare, îndreptându-se către o gamă mai competitivă, mai echilibrată și mai electrificată. Ambiția sa este de a întruchipa modernitatea și inovația în tehnologie, energie și servicii de mobilitate în industria auto și nu numai.