Infofinanciar > Info > Depozit-Virtual, revoluția românească din comerțul cu materiale de construcții! Extindere în trei state europene
Info

Depozit-Virtual, revoluția românească din comerțul cu materiale de construcții! Extindere în trei state europene

expansiunea europeana
sursa foto sabatic.ro

Cu un istoric de nouă ani pe piața românească și o creștere anuală constantă de 50%, Vindem-Ieftin.ro are acum în vizor expansiunea europeană. După atingerea unui număr proiectat de 200 de Depozite Virtuale pentru domeniul materialelor de construcții, până la sfârșitul anului 2025, strategia include extinderea în alte trei țări europene – Bulgaria, Polonia și Ungaria.

,,Este timpul să ieșim din sfera comerțului cu cheltuieli enorme de funcționare și să eficientizăm tranzacționarea, cu accent pe clienți și furnizori. Asta va demonstra ce înseamnă cu adevărat Depozitul Virtual, iar România poate sa devină epicentrul unei schimbări radicale în peisajul comercial european”, spune Cosmin Răileanu, CEO-ul companiei Vindem-Ieftin.ro.

Franciza Depozit Virtual, unică în România, permite oricărei persoane cu talent și bune abilități de vânzări să își deschidă propriul depozit fără grija stocurilor, a spațiilor, a angajaților sau a costurilor logistice și să devină antreprenor. Produsele sunt vândute direct de la fabrică la client, transformând întregul model de business într-unul eficient și digitalizat, cu câștiguri cu mult peste mediile pieței.

Expansiunea europeană

Această propunere de afaceri nu vine doar cu avantajul unei inovații de top, ci și cu o formulă financiară extrem de atractivă pentru potențialii francizați: un generos comision de 45-50% din adaosul realizat lunar. Spre comparație, înființarea unui depozit tradițional implică investiții între 50.000 și 200.000 de euro, în timp ce Depozit Virtual necesită doar un cost de activare de 1.190 de euro, care se va majora la 2.500, de la 1 ianuarie 2024.
Dacă un Depozit Virtual poate câștiga, în România, între 3.000 și 12.000 euro lunar, este evident că va fi atractiv pentru orice vânzător din Europa.

„Depozit Virtual nu este doar răspunsul la nevoile actuale ale pieței, ci este o viziune pentru viitor. Vedem o oportunitate imensă în Europa și suntem hotărâți să aducem această inovație românească la nivel continental. Căutăm parteneri care să împărtășească această viziune și ȋmpreună să redefinim comerțul european cu materiale de construcții”,  subliniază CEO-ul Cosmin Răileanu.

Vindem-Ieftin.ro nu doar că a anticipat viitorul, ci lucrează activ pentru a-l modela. În acest moment de răscruce, în care inteligența artificială pare că va automotiza enorm de multe procese, chiar și pe zona de consultanță/vânzări, compania mizează pe contactul uman în această industrie, tocmai pentru ca acest diferențiator să fie un atuu și mai puternic.

Descrierea companiei

Vindem-ieftin.ro este primul market network din domeniul materialelor de construcții din România care funcționează pe vânzare consultativă, direct din fabrică, către orice tip de șantier. Compania a înregistrat o cifră de afaceri de 15 milioane de euro la finalul anului 2022 și estimează o creștere accelerată în următorii ani.