Infofinanciar > Info > Cursă suplimentară pe Dunăre între Tulcea și Sulina
Info

Cursă suplimentară pe Dunăre între Tulcea și Sulina

Delta Dunării, Sursa foto Arhiva companiei
Foto: facebook

Societatea care asigură transportul regulat de călători în Delta Dunării suplimentează de astăzi cursele pe fluviu între oraşele Tulcea şi Sulina.

Astfel, turiştii vor putea pleca la ora 10.00 din municipiul reşedinţă de judeţ şi vor ajunge la ora 12.00 la Sulina. Pentru retur vor avea la dispoziţie un vas care va pleca de la ora 13 şi 30 de minute.

Noua cursă rapidă Tulcea-Sulina și retur este introdusă conform contractului încheiat între societatea privată și Ministerul Transporturilor. Prețurile biletelor nu s-au schimbat față de anul trecut.

Nicolae Chichi, directorul executiv al firmei: ”Achiziția biletelor noastre se face la caseriile pe care noi le avem la cap de linie. Sau la caseriile centrale din Tulcea. Biletele se pot achiziționa și la bordul navelor, la urcarea pe navă. Achizițiile se pot face și online, accesând site-ul nostru. N-am modificat prețurile noastre”.

Dacă vreți să veniți în Deltă, nu uitați: fiți atenți unde vreți să mergeți și ce servicii plătiți în avans. Doar în ceea ce privește transportul – amintesc că sunt firme care vă oferă acces rapid la destinații. Dar prețurile sunt de aproape două ori mai mari decât cele practicate de societatea subvenționată de stat Navrom Delta S.A.