Infofinanciar > Info > Se dau cupoane pentru benzină și motorină! Cum se obțin cei 150 de lei
Info

Se dau cupoane pentru benzină și motorină! Cum se obțin cei 150 de lei

omv petrom cupoane benzină motorină (sursă foto: unimedia.ro)
sursă foto: arhiva companiei
Echipa de la OMV Petrom anunță că vin acum în ajutorul clienților lor. Reprezentanții companiei, unul dintre principalii furnizori de carburanți din România, vin cu vestea că oferă până la 3.000 de cupoane în valoare de 150 de lei fiecare. Acești bani vor putea fi folosiți pentru achiziționarea de benzină sau motorină în cadrul stațiilor de alimentare OMV Petrom.
Pentru a beneficia un astfel de cupon, clienții companiei de distribuție trebuie să respecte câțiva pași simpli. „Pentru a activa campania în aplicație, ai două variante simple:
  • Accesează secțiunea CONCURSURI, apoi ”3000 cupoane carburant MaxxMotion” și apasă butonul „Activează”.
  • Mergi în pagina principală, selectează Campanii/ Arată tot/ Promoții, și apoi activează campania.

Cuponul câștigat îți va deschide drumul spre noi alimentări cu carburanții de performanță OMV MaxxMotion și este valabil timp de 14 zile. Profită de această oportunitate unică oferită de OMV și transformă fiecare drum într-o experiență de top! Nu rata această promoție valabilă în toate stațiile OMV! Regulamentul complet al campaniei poate fi găsit în aplicația OMV

MyStation și direct în stațiile de carburant OMV. Aceasta este șansa ta de a câștiga și de a beneficia de carburanți de calitate superioară. Te așteptăm în stațiile OMV pentru a-ți transforma fiecare alimentare într-o posibilă victorie!”, transmit reprezemtanții OMV Petrom, citatați de dailybusiness.ro.