Infofinanciar > Info > Cum va fi vremea în perioada 4-7 aprilie? Meteorologii au actualizat prognoza
Info

Cum va fi vremea în perioada 4-7 aprilie? Meteorologii au actualizat prognoza

playtech.ro
Sursa foto: arhiva companiei

Prognoza meteo pentru perioada următoare a fost actualizată de către meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie. De ce vreme vor avea românii parte în zilele care urmează?

După cum au transmis meteorologii de la ANM, în Crișana, Maramureș, la munte, pe arii restrânse în Banat, în Transilvania și în nordul Moldovei, cerul va fi unul variabil, cu înnorări și ploi local. La altitudini mari, precipitațiile vor fi mixte.

Vântul va sufla cu o intensitate slabă și moderată. Totuși, pe crestele munților vor exista unele intensificări. Cele mai mici temperaturi se vor situa între 3 și 11 grade Celsius. Valori mai scăzute se vor întâlni în depresiunile din estul Transilvaniei. În București, cerul va fi variabil și vântul va sufla slab. Cele mai mici temperaturi se vor situa între 6 și 9 grade celsius.

Cum va fi vremea joi, 4 aprilie

În ziua de joi, 4 aprilie, valorile termice vor fi unele normale. În partea de nord-vest, nord și în centrul țării va fi una închisă. Tot aici, pe unele arii relativ extinse, va ploua. În restul regiunilor temperaturile care se vor consemna vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval din an. Pe alocuri vor exista înnorări și ploi.

La altitudini mari vor fi prezente precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat. Cu toate acestea, în regiunile de sud-vest, dar și în cele montane, se vor întâlni intensificări ale vântului. Cele mai ridicate temperaturi care se vor înregistra vor fi cuprinse între 12 și 24 de grade Celsius. De cealaltă parte, temperaturile minime se vor afla între 1 și 11 grade Celsius. Pe parcursul nopții, izolat, vor exista condiții de ceață.

Vremea joi în București

În București, în ziua de joi, 4 aprilie, locuitorii se vor bucura de o vreme în general frumoasă și caldă pentru acest interval al anului. Cerul va fi unul variabil. Vor exista înnorări, dar vor fi condiții reduse de ploaie.

Vântul va sufla slab și moderat. Cele mai ridicate temperaturi care se vor înregistra vor fi cuprinse între 22 și 23 de grade Celsius. Cele mai mici se vor situa între 6 și 8 grade Celsius.

Vremea vineri în România

În ziua de vineri, 5 aprilie, în zonele din vest și din centru, valorile din termometre se vor afla în creștere. Temperaturile care se vor înregistra vor fi mai mari decât cele care sunt normale pentru această perioadă a anului în cele mai multe regiuni din România.

Temperaturile maxime se vor situa între 13 și 24 de grade Celsius. În schimb, cele mai mici valori care se vor înregistra se vor situa între 3 și 11 grade, vor fi mai mici în zonele depresionare.

Cerul va fi unul variabil, cu înnorări ziua. Atunci când va ploua în nordul, dar și în centrul României, pe zone restrânse. Vor exista cu precădere averse. De asemenea, izolat, vor mai fi și descărcări electrice. La altitudini ridicate, precipitațiile vor fi unele mixte.

Vântul va sufla slab și moderat. La munte, însă, în prima parte a intervalului, vor exista intensificări. Acest lucru se va mai întâmpla și în zonele joase din vest, sud-vest și parțial în centrul țării. Izolat vor exista și condiții de ceață.

Căldură în București

În ziua de vineri, 5 aprilie, în București, vremea se va menține călduroasă. Valorile care se vor înregistra sunt peste cele care sunt normale în acest interval al anului. Pe parcursul zilei, cerul va fi variabil cu unele înnorări. Cu toate acestea, posibilitatea să plouă este una mică.

Vântul va sufla și el slab și moderat. Cea mai mare temperatură care se va înregistra va fi cuprinsă între 20 și 22 de grade Celsius. În schimb, cea mai mică se va situa între 7 și 8 grade Celsius, informează dailybusiness.ro