Infofinanciar > Info > Vremea azi, 15 februarie. Meteorologii anunță ploi în unele zone
Info

Vremea azi, 15 februarie. Meteorologii anunță ploi în unele zone

Precipitații, Sursă foto: ecopresa.md
Sursa foto: arhiva companiei

Conform unor informații transmise de reprezentanții Administrației Naționale de Meteorologie, în ziua de joi, 15 februarie, vremea va fi mohorâtă. Temperaturile vor fi în continuare scăzute și va mai ploua local și trecător.

După cum au transmis meteorologii, în ziua de joi, maximele vor fi cuprinse între 5 și 13 grade. În cazul temperaturilor minime, acestea vor fi cuprinse între -6 și 4 grade. Există șanse ca în zonele depresionare din estul Transilvaniei, și chiar și în București, minimele să fie cuprinse între -2 și 0 grade.

Vremea în București

În ziua de joi, 15 februarie, în Capitală vor exista înnorări. Indicele UV va fi de 1 din 11. De asemenea, vântul va sufla variabil dinspre VNV. Cea mai mare temperatură care se va înregistra va fi de 12 grade Celsius. În schimb, cea mai mică va fi de 1 grad Celsius.

Și la malul mării vremea se va menține rece. Ca și la București, cerul va fi înnorat. Indicele UV va fi de 1 din 11. Vântul va sufla cu o viteză de 15km/h. Cea mai ridicată temperatură din Constanța va fi de 9 grade Celsius. Cea mai mică, în schimb, va fi de 6 grade Celsius. Există șanse minime de precipitații.

Temperaturile la Brașov

Și la Brașov cerul se va menține înnorat. Aici, indicele UV va fi mai mare, de 2 din 11. Vântul va avea o intensitate mică și va sufla dinspre NNV. Cea mai ridicată temperatură care se va înregistra va fi de 5 grade Celsius, iar la popul opus, cea mai mică, va fi de -2 grade Celsius. În această zonă nu există șanse să apară precipitațiile.

De asemenea, și în Focșani cerul se va menține înnorat. Indicele UV va fi de 2 din 11. Vântul va fi mai puternic și va sufla cu o viteză de 30 km/h dinspre N. Cea mai ridicată temperatură care se va înregistra va fi de 10 grade Celsius. În schimb, cea mai mică va fi de 3 grade Celsius. Nici în această zonă nu există șanse ca precipitațiile să apară.

Un cer senin

Un cer parțial senin va fi în Oradea. Aici, indicele UV va fi de 2 din 11. Cea mai ridicată temperatură din zi va fi de 10 grade Celsius. În schimb, cea mai mică temperatură va fi de 0 grade Celsius.

Și în Iași cerul va fi parțial înnorat. Vântul va sufla cu o viteză de 25 km/h. Indicele UV va fi de 1 din 11. De asemenea, temperatura maximă va ajunge la 6 grade Celsius. Cea mai mică temperatură care se va înregistra va fi de 2 grade Celsius. În această zonă există șanse mici de ploaie.

Temperaturile în Craiova

Indicele UV din Craiova va fi de 2 din 11. Viteza cu care vântul va sufla va fi de 15km/h dinspre VNV. Cea mai ridicată temperatură va fi de 12 grade Celsius. Minima va fi de -1. Cerul va fi în principal senin și nu vor exista precipitații.

În Cluj-Napoca vremea va fi una frumoasă. Cerul va fi în mare parte senin. Indicele UV va fi de 2 din 11. Cea mai ridicată temperatură va fi de 8 grade Celsius, iar cea mai scăzută va fi de -2 grade Celsius, informează kanald.ro