Infofinanciar > Info > Cât plătesc românii pentru masa de Crăciun. Restaurantele vin cu oferte speciale
Info

Cât plătesc românii pentru masa de Crăciun. Restaurantele vin cu oferte speciale

Masa de Crăciun Sursă foto: One Kindesign
sursă foto: arhiva companiei

Crăciunul se apropie, iar românii au început deja să își facă planuri. Mulți dintre ei se gândesc unde își vor petrece această sărbătoare. Românii care aleg să stea acasă cu familia și prietenii vor putea comanda de la restaurante multe specialități de sezon. Restaurantele au oferte speciale pentru masa de Crăciun.

Și în acest an, restaurantele vin în sprijinul românilor. Persoanele care nu au timp să pregătească mâncarea pentru masa tradițională de Crăciun vor avea mai multe opțiuni dacă aleg să comande de la restaurant. Bucătarii restaurantelor vor pregăti multe feluri de mâncare, iar livratorii vor aduce comanda până la ușa locuinței. Acest sprijin va elimina din stresul românilor. În special pe perioada sărbătorilor.

Oferte pentru masa de Crăciun

Un restaurant cunoscut din Târgu-Jiu oferă masa de Crăciun, care îi va costa pe români 460 de lei. Meniul restaurantului oferă o varietate de feluri de mâncare pentru masa de Crăciun.

De exemplu, românii își pot comanda de la acest restaurant 300gr de cotlet de casă afumat, 300gr de tobă de porc, 300gr de caltaboș, 300gr de șunculiță. De asemenea, în meniu se regăsesc și un kilogram de salată boeuf cu carne de pui, un kilogram de ouă umplute, 30 de sarmale, 4 piftii de curcan, un kilogram de turtă, un kilogram jumate de friptură, mai exact cotlet de porc. Și cârnați de casă la cuptor cu murături asortate și un kilogram de cozonac.

Restaurantul din Târgul-Jiu va oferi din partea casei delicatese tradiționale și o sticlă de vin. Românilor care vor alege să se delecteze cu mâncarea pregătită aici pentru masa de Crăciun.

De asemenea, la cel de-al doilea pachet comandat restaurantul va face și un discount de 10%. Restaurantele au început deja să primească comenzi, iar românii care apelează la aceste servicii de sărbători se declară mulțumiți.

Ce aleg românii

Mulți români nu au timp să pregătească masa de Crăciun. Și consideră ca această pregătire aduce oricum cheltuieli destul de mari. Ei preferă să comande de la restaurant pentru că asa vor avea mai mult timp pe care îl pot petrece alături de cei dragi.

Și de Revelion aceasta metodă de a comanda sau de a merge la restaurant este folosită de către români.

„Sunt mulți care ne condamnă că nu ne facem timp să pregătim însă efortul și costurile sunt foarte mari daca gătim acasă. De câțiva ani am început să comandăm de la restaurant masa de Crăciun, iar de Revelion mergem la munte sau la restaurant. Este mai ieftin să comandăm, evităm aglomerația din magazine, din trafic, consumul de gaze și energie de acasă și nici nu ne dăm peste cap cu munca”, a declarat o localnică din Târgul Jiu, potrivit DailyBusiness.ro