Infofinanciar > Info > Comisioanele bancare nu se vor majora. Marcel Ciolacu îi asigură pe români
Info

Comisioanele bancare nu se vor majora. Marcel Ciolacu îi asigură pe români

marcel ciolacu bani cash taxe noi (sursă foto: Biz Brașov)
Sursa foto: arhiva companiei

Potrivit unui anunț pe care l-a făcut luni, 6 noiembrie, premierul României, Marcel Ciolacu, acesta a ajuns la o înțelegere cu reprezentanții Asociației Română a Băncilor. De asemenea, acordul a mai fost stabilit și între reprezentanții celor mai importante bănci din România, împreună cu reprezentanții BNR.

Aceștia au luat decizia de a nu majora comisioanele bancare la noi în țară, nici pentru persoanele juridice și nici pentru cele fizice.

„Comisioanele bancare NU vor crește în România nici pentru persoanele fizice, nici pentru cele juridice. Acesta este acordul la care am ajuns astăzi cu Asociația Română a Băncilor și cu reprezentanții celor mai importante bănci din România, dar și cu cei ai BNR. Mă bucur că argumentele aduse au fost pe deplin înțelese și le mulțumesc pentru deschiderea la dialog.

Dialogul este calea prin care putem găsi cele mai bune soluții atât pentru oameni, cât și pentru economie”, este mesajul pe care l-a transmis Marcel Ciolacu prin intermediul paginii sale de socializare, Facebook, conform antena3.ro