Infofinanciar > Info > CNAIR a anunțat un nou tronson de autostradă! Contractul a fost semnat
Info

CNAIR a anunțat un nou tronson de autostradă! Contractul a fost semnat

autostrăzi (sursă foto: hotnews) CNAIR
sursa foto: arhiva companiei

Directorul general al CNAIR, Cristian Pistol, a anunțat semnarea contractului pentru proiectarea și execuția lucrărilor de construcție a secțiunii de autostradă Chiribiș – Biharia. Tronsonul este parte a Autostrăzii Transilvania. Asocierea dintre PRECON TRANSILVANIA S.R.L. și CITADINA 98 S.A. va efectua proiectul în valoare de peste 780 de milioane de lei.

„Am semnat astăzi un nou contract pentru proiectarea și execuția lucrărilor de construcție a secțiunii de autostradă Chiribiș – Biharia, parte a Autostrăzii Transilvania! Semnarea a fost posibilă doar după soluționarea contestațiilor de către CNSC”, anunță directorul CNAIR.

Asocierea PRECON TRANSILVANIA S.R.L. – CITADINA 98 S.A. are la dispoziție 6 luni pentru proiectare și 18 luni pentru execuție. Aceștia un buget de 785,215 milioane de lei (fără TVA). Banii vor fi  asigurați prin Programul Transport, pentru finalizarea lucrărilor. Pe cei 28,55 km ai secțiunii de autostradă vor fi construite 7 poduri și 11 pasaje. Contractele anterioare au fost reziliate de mai multe ori din cauza incapacității constructorilor de a finaliza lucrărilepotrivit Profit.ro.