Infofinanciar > Info > Ciolacu, mesaj pentru primarii din orașele României! „Dezvoltarea echilibrată a tuturor regiunilor este o prioritate a Guvernului”
Info

Ciolacu, mesaj pentru primarii din orașele României! „Dezvoltarea echilibrată a tuturor regiunilor este o prioritate a Guvernului”

Ciolacu, mesaj pentru primarii din orașele României! „Dezvoltarea echilibrată a tuturor regiunilor este o prioritate a Guvernului”
sursa foto arhiva companiei

Premierul Marcel Ciolacu a transmis le-a transmis membrilor Asociaţiei Oraşelor din România (AOR), că dezvoltarea echilibrată a tuturor regiunilor este o prioritate a Guvernului. Șeful Executivului a subliniat și necesitatea atragerii fondurilor europene în context.

„Dezvoltarea echilibrată a tuturor regiunilor României și valorificarea potențialului fiecărei comunități constituie priorități ale guvernului”, a transmis premierul Marcel Ciolacu într-un mesaj transmis cu ocazia aniversării a  30 de ani de activitate a Asociației Orașelor din România (AOR).

Mesajul premierului, susținut de șeful Cancelariei Prim-Ministrului, Mihai Ghigiu, subliniază faptul că „reducerea inegalității economice și sociale dintre diferitele regiuni ale țării va conduce la o dezvoltare durabilă și echitabilă a întregii societăți românești, iar un factor major în obținerea acestui rezultat îl reprezintă absorbția fondurilor europene”, scrie Adevărul.