Infofinanciar > Info > Cele mai scumpe cadouri de Crăciun pe care banii le pot cumpăra
Info

Cele mai scumpe cadouri de Crăciun pe care banii le pot cumpăra

fanatik.ro
FOTO:fanatik.ro

Crăciunul este o sărbătoare axată pe petrecerea timpului cu familia, pe reflecția asupra anului trecut și pe celebrarea vieții și a iubirii. Este vorba și despre cumpărarea cadourilor. În timp ce majoritatea dintre noi ne mulțumim cu haine, electronice și poate un BluRay sau două, pentru cei mai bogați dintre cei bogați, doar cele mai extravagante și mai scumpe cadouri sunt acceptabile în timpul sezonului de cadouri de sărbători. Care sunt cele mai scumpe cadouri de lux pe care le puteți cumpăra pentru familia și prietenii care au totul? Acest ghid de cumpărături de sărbători pentru cei extrem de bogați este aici pentru a vă ajuta să decideți.

Dacă aveți un titan al industriei, un urmaș al bogăției sau o contesă văduvă în cercul social și pur și simplu nu știți pe ce să aruncați câteva sute de mii de dolari, profitați de acest ghid pentru cadouri foarte scumpe. Acestea sunt cele mai ridicol de scumpe cadouri de Crăciun din toate timpurile.

Cadouri pentru cei ”scumpi”

Când o cravată nouă nu-i ajunge dragului tată și știi că mama nu va fi mulțumită cu ochelari de soare noi de la Sunglass Hut, apelează la articolele de mai jos. Faceți ca acest Crăciun să fie unul de neuitat, punându-l pe Moș Crăciun la locul lui și făcând o ofertă mare cu aceste cadouri absurd de scumpe.

Infrared Supine Sauna este o saună personală care folosește o serie de lumini infraroșii minuscule pentru a pătrunde adânc în țesuturile dureroase. De asemenea, este plină de pietre de jad, care au aplicații în medicina tradițională chineză. Dar, mai important, vă va permite să simulați senzația de a fi mâncat de o scoică enormă.

vivowellness.com

vivowellness.com. Saună în formă de scoică.

Când își ia o pauză de la înfrângerea super-răufăcătorilor, protejarea orașului Gotham City și aranjarea impunătorului Wayne Manor, lui Batman îi place să joace golf. Și nu se joacă cu niște cărucioare de golf obișnuite, nu. El se plimbă pe cele mai bune terenuri de golf din Gotham în propriul său cărucior de golf personalizat, puternic blindat și extrem de feroce, care are șase anvelope și poate merge cu 38 de mile pe oră.

pinterest.com

Sursă foto: pinterest.com. Mașinuță de golf customizată

Superplexus este „o rețea complexă de șicane, viraje în ac de păr multiplane, spirale și scări” în slujba deplasării unei mingi de lemn de la început până la sfârșit în 425 de ture De ce faci asta? Pentru că poți! În plus, este imens, este făcut din lemn finlandez și are un nume foarte cool.

Du-ți obsesia pentru filmul Forbidden Planet la apogeu cu această statuie gigantică a robotului din film. Este făcută din fibră de sticlă și vine cu o telecomandă care îți permite să redai replicile lui Robby din film. Cost: 32.000 de dolari.

lovemoney.com

lovemoney.com. Vilebrequin Quadski- vehicol amfibiu

Îți iubești mult soțul, soția, nu-i așa? Sigur că da. Dar îl iubești îndeajuns de mult încât să-i cumperi un Vilebrequin Quadski asortat cu al lui și al ei? Ar trebui, pentru că aceste vehicule cool sunt perfecte pentru aventuri atât pe uscat, cât și în apă, pot merge cu 45 de mile pe oră (mai repede decât căruciorul de golf al liliacului) și sunt dotate cu camere GoPro pentru a vă înregistra toate șmecheriile. În plus, vin cu o excursie în Florida pentru o ședință de siguranță personalizată.

Maserati, un cadou pe placul tuturor

The Self-Contained Hootenanny îți va înlocui iPod-ul, contul Spotify și colecția de MP3 și va deveni singurul lucru muzical de care vei avea nevoie în viața ta. Cântate de tuburi acționate de aer, chitara, basul sintetizator și diverse tobe încorporate în Hootenanny pot reda 15.000 de melodii diferite. Este o adevărată trupă de nimeni! Cost: 54.000 de dolari.

Sărbătoriți un secol de mașini ridicol de scumpe cu ediția limitată Neiman Marcus 100th Anniversary Neiman Marcus Maserati Ghibli S Q4. Au fost fabricate doar 100 de exemplare și ajunge de la 0 la 100 de km/h în 4,7 secunde, dacă vreți să riscați vreodată să o scoateți în trafic.

carscoops.com

carscoops.com. Ediție aniversară Maserati

Interior din piele premium? Da. Finisaje lăcuite? Da. Senzori de ploaie? Da. Aceasta este o mașină de lux pentru oameni de lux.

INFOFINANCIAR

Ultimele ştiri economice şi financiare pe plan intern şi internaţional. Infofinanciar vă oferă zilnic ştiri, reportaje, analize, opinii şi interviuri exclusive.